Lehti finaaleista: ”Virtaa riittää”

Saku Lehti iski välierissä ahnaasti Kooveen hyökkääjien kimppuun. Kuva: Mikko Hyvärinen

Saku Lehti
Saku Lehti iski välierissä ahnaasti Kooveen hyökkääjien kimppuun. Kuva: Mikko Hyvärinen

SSV:n ja SPV:n puolustukset sekä ykköskenttien pelaaminen nousevat epäilemättä avainasemaan perjantaina alkavissa Salibandyliigan finaaleissa. Hurjia minuutteja SSV:n ykkösessä huhkiva Saku Lehti on valmis Seinäjoella alkavaan finaalisarjaan.

– Tottakai virtaa riittää, tätä varten ollaan koko kausi treenattu. Playoff-sarjojen välissä on päässyt hyvin lataamaan akkuja. Innolla jo odotan perjantaina alkavia finaaleja, Lehti sanoo SSV:n sivujen haastattelussa.

Hän kertaa myös vastustaja SPV:n vahvuuksia.

– Runkosarjan voittajana kotietu ja tietenkin Seinäjoen kotiyleisö. Mitä olen kerinnyt omilta peleiltä seuraamaan heidän playoffeja, niin maalinteon ovat ainakin taitaneet. Laajalla rintamalla on löytynyt ratkaisijoita, pistepörssikin sen kertoo.

Lehti uskoo, että SPV kaatuu tiukalla puolustamisella. Viime keväänä SSV oli seinäjokisia parempi voitoin 3-2.

– Tiukkoja pelejä tiedossa, niin kuin vuosi sitten. Lähdetään haastamaan runkosarjan voittajaa ja pistämään kampoihin omilla vahvuuksilla.

Saku Lehden haastattelun lisäksi kannattaa lukea SSV:n sivuilta myös toisen välierän Kooveeta vastaan ratkaisseen Henri Lehtosen haastattelu.

5 comments

  1. Ei saakeli, kuinka koiramaista… Ei SSV mitää kyykkäyskä finaaleissa. Finaalien pitäs olla semmosta päästä päähään -tyylistä, eikä mitää saakelin kilpikonnapuolustusta!

  2. Olisko finaaleissa mahdollista pitää sitä peliaikaseurantaa, kun sitä on nyt testattu ja ei jääkiekon puolellakaan vaadi mitään mahdottomia henkilöstöresursseja? Olisi ERITTÄIN mielenkiintoista seurata ykkösnyrkkien peliaikoja ja muidenkin avainpelaajien. Esim. miten vanha sotaratsu Isomäki jaksaa vielä kolmannessa erässä kääntyillä kentällä.

  3. Edelliseen viitaten Classic olisi siis viimeisen 8 vuoden ajan moraalinen mestari

  4. Isomäki plokkaa normit 10 vetoa / matsi. Mutta niitähän ei lasketa. Virheen tehnyt viimeksi viime vuosituhannella.