TPS:n naisten uusi päävalmentaja nimetty

Kuva: Jari Turunen

Takaisin liigaan noussut TPS vaihtoi päävalmentajaa. Kuva: Jari Turunen

Naisten Salibandyliigaan ensi kaudeksi takaisin noussut TPS on julkistanut uuden päävalmentajansa nimen, joka siirtyy TPS:n penkin taakse paikalliskilpailijan riveistä.

TPS:n ensi kauden päävalmentaja Harri Malkki. Pitkän valmennus- ja pelaajakokemuksen omaava 36-vuotias Malkki siirtyy Tepsiin AFC Campuksen miesten valmennusryhmästä. Aikaisemmin hän on valmentanut mm. SB Naantalin naisia ykkösdivisioonassa.  Malkki tuo mukanaan osaamista myös fysiikka- ja oheisharjoitteluun, kun yleisurheilussa meritoitunut Mika Lönnblad liittyy TPS-naisten valmennustiimiin. Joukkueen valmennusryhmää täydennetään vielä alkukesän aikana.

– Naisten liiga tarjoaa itselleni mielenkiintoisen haasteen ja lähdenkin tulevaan kauteen erittäin motivoituneena. Tavoitteena on vahvistaa viimekautista joukkuetta ja lähteä kamppailemaan tosissaan hyvistä sijoituksista, tuore päävalmentaja Harri Malkki toteaa TPS:n nettisivuilla.

Joukkueenjohtajaksi siirtyvä Markus Lahti haluaa luoda Tepsistä koko alueen edustusjoukkueen, jossa olisi mukana alueen parhaimmat pelaajat taustoista riippumatta.

– Uskallan väittää, että meillä on nyt tarjota urheilullinen ja aikaisempaa vaativampi toimintaympäristö, jossa jokaisella halukkaalla on mahdollisuus näyttää osaamisensa ja ennen kaikkea haluamisensa. Pyrimme rakentamaan joukkueen pelaajista, jotka ovat valmiita sitoutumaan ahkeraan harjoitteluun ja joukkueen tekemiseen, sekä omistautumaan yhteiselle asialle. Turussa pitää olla kunnon liigajoukkue, jossa ovat mukana koko alueen parhaat pelaajat, Lahti toteaa.

Pelaajasopimuksia on kasassa jo kymmenkunta, ja neuvottelut jatkuvat muutamien runkopelaajien kanssa vielä ensi viikolla. TPS neuvottelee lisäksi muutaman joukkueeseen sopivan vahvistuksen kanssa, jotta jalkeille saadaan mahdollisimman iskukykyinen joukkue.

3 comments

  1. Noniin, ensimmäinen reikä laivaan on porattu, kun vanhan koulukunnan sählääjä nimetään pääkoutsiksi.