Pronssimitalistista 20 euron veto

Toissa vuonna pronssia voittanut Koovee uusiutuu rajusti ensi kaudeksi. Kuva: Mikko Hyvärinen

Koovee
Koovee isännöi pronssiottelussa Happeeta. Kuva: Mikko Hyvärinen

Kauden positiivisimmat yllättäjät Koovee ja Happee pelaavat torstaina kello 18.30 alkaen Tampereella Salibandyliigan pronssimitaleista. Otteluun liittyy myös ensi kaudeksi Sveitsistä Josbaan siirtyvän Otto Moilasen 20 euron vetohaaste Pääkallo.fi:n toimittajalle.

Vedonlyönti alkoi, kun Pääkallo.fi:n erikoistoimittaja Timo Mäkynen kirjoitti Twitterissä viimeisen SSV-Koovee-välierän jälkeen vakuuttuneensa Kooveen pelaajien haastatteluiden jälkeen siitä, että Koovee vie tänä vuonna Salibandyliigan pronssit.

– Laitan kakskymppii Happeelle siihe pronssimatsiin, Otto Moilanen jatkoi.

– Kiinni veti, Mäkynen vastasi.

Runkosarjan vitonen Koovee ja seiska Happee ovat etukäteen ajateltuna hyvin tasaisia joukkueita. Happee voitti kauden ensimmäisen kohtaamisen runkosarjassa kotonaan 6-3. Helmikuussa Tampereella pisteet tasattiin maalein 4-4.

– Tosiaan kauden viimeinen peli. Nyt voi antaa kaikkensa kehiin, eikä tarvitse säästellä, Kooveen päävalmentaja Arto Riihimäki ennakoi.

– Innostunein ja luottavaisin mielin. Mitali olisi kova juttu paitsi koko joukkueelle myös koko seuralle, ja sitä lähdemme tavoittelemaan hyvin valmistautuen ja vahvalla uskolla omiin suorituksiimme. Hirviteatteri on valmis tämän kauden viimeiseen vierasnäytökseen, Happeen päävalmentaja Seppo Pulkkinen puolestaan näkee.

Lisää ottelusta Kooveen tai Happeen sivuilta.