Rastas Kalinaisen aisapariksi Erään – ”Tekee hyvää päästä taas liigaan”

Tapanilan Erä on kiinnittänyt neljä edellistä kautta Westend Indiansia valmentaneen Tomi Rastaan miesten liigajoukkueensa valmennustiimiin Teemu Kalinaisen pariksi. Koko valmennustiimi tiedotetaan myöhemmin.

Tomi Rastas, 39, siirtyi Indiansin leipiin päävalmentajaksi ja valmennuspäälliköksi neljä vuotta sitten Kirkkonummi Rangersista, jonka lisäksi hän on valmentanut myös muun muassa AC HaKissa, Erässä ja Espoon Oilersissa.

– Odotan innolla pääseväni tekemään töitä monien ennestään tuttujen pelureiden ja taustaihmisten kanssa. Olen nyt ollut seitsemän kautta putkeen divarissa, joten tekee todella hyvää taas päästä liigavalmennukseen mukaan, Tomi Rastas kertoo.

– Rastas kaipasi uusia tuulia ja liiga houkutteli, ja sitten osuttiin neuvottelupöytään oikeaan aikaan, uuteen vahvistukseen tyytyväinen Erän manageri Jari Oksanen taustoittaa vahvistusta.

Lisää Rastaan Erä-pestistä voi lukea seuran sivuilta.

One comment

  1. Onneksi Olkoon Rastas ja Tapanilan Erä! Hieno uutinen ja hyvä ura jatkuu nousujohteisesti. Mielenkiinnolla jäämme odottamaan miten yhteistyö Kalinaisen kanssa toimii.