Roisko vuoden tulokas Elitserienissä – ehdolla myös vuoden pelaajaksi

Sanna Roisko on vuoden tulokas Elitserienissä. Kuva: Jari Turunen

Sanna Roisko
Sanna Roisko on Ruotsissa ehdolla vuoden pelaajaksi. Kuva: Mikko Hyvärinen

Sanna Roisko merkkautti heti Elitserienin debyyttikaudellaan nimensä historian kirjoihin. Suomen maajoukkueen ja Endre IF:n puolustaja valittiin tällä viikolla vuoden tulokkaaksi Ruotsissa. Lisäksi hän on niiden kymmenen pelaajan joukossa, joista valitaan vuoden pelaaja Elitserienissä.

Roisko sai vuoden tulokas-palkinnon Innebandymagazinetin Stadium Rookie Awards-äänestyksessä. Roisko oli palkinnosta kuultuaan yllättynyt ja erittäin otettu.

– Tuntuu erittäin hyvältä, mahtavaa. En voinut uskoa tätä kun kuulin asiasta, eli olen erittäin iloinen. En oikein tiedä ketkä ovat olleet ehdokkaina, mutta haluan kiittää kaikkia ketkä äänestivät minua. Viihdyn Visbyssä erittäin hyvin. Mielestäni Endre on maailman paras joukkue, eli minulla ei ole mitään valittamisen aihetta. Täällä salibandy on erittäin suuri asia, ja meillä on paljon yleisöä otteluissamme, ja täällä pelaaminen on erittäin mukavaa, Roisko toteaa Innebandymagazinetin sivuilla.

Pääkallo.fi sai myös pikaiset kommentit Sanna Roiskolta.

Olet ehdolla myös vuoden pelaajaksi Ruotsissa. Miltä tällainen tunnustus tuntuu ja mitä ajattelit ensimmäiseksi kun kuulit asiasta?
– Tuntuu aivan mahtavalta tällänen tunnustus, tuli täysin yllätyksenä. Todellakaan osannut odottaa tätä. Mutta todella siisti juttu, mahtavaa! Ensiksi kun kuulin asiasta (eilen synttäripäivänäni) niin ajattelin että mun on täytyny tehä jotain oikein kauden aikana.

Tiedän, että olet huono kehumaan itseäsi, mutta mitkä ovat parhaita ominaisuuksiasi pelaajana omasta mielestäsi?
– Siinä olet oikeassa. Luulen että pallollisena pelaaminen on suurin vahvuus eli mailatekniikka ja pelinluku.

Jos sinä saisit päättää, niin kenet sinä valitsisit vuoden pelaajaksi Ruotsissa?
– Therese Karlsson.