Salibandyliiga lähettää naisten finaaliottelut suorana netissä

Naisten loput finaaliottelut näkyvät netin kautta. Kuva: Topi Naskali

Naisten loput finaaliottelut näkyvät netin kautta. Kuva: Topi Naskali

Salibandyliiga esittää naisten loppuottelut kolmannesta ottelusta alkaen suorina lähetyksinä verkossa. Mestaruudesta taistelevat Tampereen Classic sekä SB-Pro Nurmijärveltä, ja kahden kohtaamisen jälkeen voitot ovat 1-1 kummankin lyötyä toisensa vieraskentällä. Lähetykset selostaa Juhani Kukkasela.

– Vaikka salibandy on parasta paikanpäällä, on tärkeää, että pystymme näyttämään myös naisten huippupelejä suurelle yleisölle live-lähetysten muodossa. Naisten peli on erittäin vauhdikasta ja viihdyttävää huippu-urheilua, siksi on reilua tarjota tällaista viihdettä suurelle yleisölle livenä. Odotan vauhdikasta ja laadukasta ottelusarjaa Classicin ja Pron välillä, kun vielä finaalipuitteet ovat asianmukaiset, Salibandyliigan toimitusjohtaja Jari Kinnunen toteaa liigan verkkosivuilla.

Suora verkkolähetys toteutettiin myös Salibandyliigan välierästä SPV – Happee, jota jännitti verkon kautta yli 6 000 katsojaa.

Naisten Salibandyliigan finaalisarja alkoi lauantaina Tampereella, jossa SB-Pro tasoitti pelin lopuhetkillä ilman maalivahtia ja voitti jatkoajalla Mirja Hietamäen maalilla. Pron tasoitus kuudella viittä vastaan numeroihin 4-4- nähtiin myös sunnuntaina, mutta nyt ratkaisu venyi aina rangaistuslaukauskisaan, jossa Classic oli parempi Eliisa Alangon ja Katri Luomaniemen onnistuttua maalinteossa.

Finaalien jatko- ohjelma:
Ke 11.4. klo 18.30 Classic – SB-Pro, Tampere Areena
To 12.4. klo 18.30 SB-Pro – Classic, Vantaan Energia Areena
La 14.4. klo 18.30 Classic – SB-Pro, Tampere Areena (tarvittaessa)

Salibandyliigan tiedotteesta

10 comments

  1. Näin ihan btw, olis kiva saada joku pikku gallup-tulos vaikka siitä, kiinnostaisiko jengiä enemmän a-sm finaalit vaiko nämä naisten karkelot!

  2. Hienoa! Kotiottelut katsotaan paikan päällä ja vierasottelut sitten verkosta.

  3. Minkä takia muuten ainakin kuvista päätellen 2. finaalissa pelattiin punaisella pallolla?
    Luulisi että valkoinen pallo olis maalivahdeillekkin mukavempi.
    Vaikka tietty kumpikin samalla pallolla pelaa, mutta voisi olla mukavempaa katsottavaa jos valkoisella pelattaisiin.

  4. Hienoa, upeaa. Nyt tulee salibandyliigalta tekoja eikä sanoja.

  5. Vaalea parketti Hyvinkäällä vaikuttaa varmasti pallon väriin.

  6. Itse ihmettelin myös tuota pallon väriä. Normaalistihan hyvinkäällä tuleekin pelata punaisella pallolla, mutta tuossa tokassa finaalissa pro oli saanut oilersin liigamaton käyttöönsä, joten valkoinen pallo olisi kyllä ollut sopivampi.