Seinäjoen Sanomat: SPV:lle kansanjuhla – hävittäjät mukana?

Kuva: Mikko Hyvärinen

Kuva: Mikko Hyvärinen

Seinäjoella otetaan tosissaan ilo irti seurahistorian ensimmäisestä mestaruudesta. Seinäjoen Sanomien verkkosivujen mukaan SPV:lle järjestetään keskiviikkona kansanjuhla Seinäjoen torilla Torikeskuksen edessä. Juhla alkaa klo 18.00.

Luvassa on muun muassa esiintyjiä ja jättiscreeni, josta näytetään kauden kohokohtia. Saatetaanpa nähdä jopa hävittäjien ylilento.

– Yritämme saada kansanjuhlaamme muun muassa Kauhavan lentosotakoulun hornettien ylilennon, SPV:n päävalmentaja Tommy Koponen sanoo Seinäjoen Sanomissa.

Lisää SPV:n kansanjuhlasta ja mestaruustunnelmista voi lukea Seinäjoen Sanomien verkkosivuilta.

9 comments

  1. Uskomatonta miten hienosti Seinäjoella tehdään hommia tunnelman ja fanien eteen! Näin pääkaupunkiseudulta käsin katsottuna näyttää aika hyvältä, SSV:n tai Oilersin mestaruuksia ei paljoa torilla olla juhlittu.

    Näin tilastohiirenä päälle ”mielenkiintoinen” fakta, että viimeiset kolme kautta on finaalit menty saman kaavan mukaan: 1. pelin voittaa tuleva häviäjä, kaksi seuraavaa tuleva mestari, häviäjä taas neljännen ja viidennen luonnollisesti mestari.

  2. Pistetään hattu kiertämään eikö me yks ylilento makseta?

  3. Jos ei sitä ylilentoa tule, niin kysyn vaan mitä virkaa niillä varuskunnilla sitten on. Voisivat lakkauttaa koko kauhavan lennokkiklubin tästä syystä.

  4. Mitä ihmettä niillä lentokoneilla siellä tekis? Miettikää paljonkohan sekin maksaa ja kuinka paljon siitä on iloa, että koneet suhahtaa yli parin sekunnin ajan.

  5. Nuo kansanjuhlat mestaruuen jäläkeen on aina sykähdyttävä tapahtuma. Muistan Kärppien 04, 05, 07, 08 kausien torijuhulat. Aivan huikia meininki oli ja 30000 Oululaista torilla. Aivan huikiat muistot jäi!
    Hyvä SPV tätä lissää salibandypiireissä.