SPV juhli mestaruutta torijuhlassa – katso kuvat

Kuva: Juha Käenmäki

Sunnuntaina seurahistoriansa ensimmäisen mestaruutensa voittanut Seinäjoen Peliveljet juhli keskiviikkona mestaruutta torijuhlassa. Hyiseen keliin oli saapunut muutama sata innokasta SPV-fania. Pääkallo.fi tarjoilee kuvaaja Juha Käenmäen kuvapaketin tapahtumasta.

Koko kuvapaketti tapahtumasta löytyy Juha Käenmäen kuvakansiosta.

SPV-reggaerekka
Kuva: Juha Käenmäki
Tommy Koponen ja SPV
Kuva: Juha Käenmäki
Miika Malkamäki
Kuva: Juha Käenmäki
SPV tori
Kuva: Juha Käenmäki

12 comments

  1. tääkin tori-juttu kertoo siitä kuinka paljon kaivattiin uutta suomenmestaria, ja kuinka oikea joukkue sen mestaruuden voittikaan! (huom. en ole seinäjoelta. ja salibandyliigassa liputan tapanilan erälle)

  2. Se tarkoittaa sitä, että SSV vie ensi vuonna pytyn taas.

    Tai sitten se tarkoittaa, että lajia ei edelläänkään tule katsomaan kuin kourallinen väkeä.

    Näkeehän sen jo tosta videoista ja kuvistakin. Paikalla on pari bändiäkin ja silti noin vähän yleisöä. Pelaajien lähisuku, niin toi on siinä. Eikö tuon pitänyt olla koko Seinäjoen odottama tilaisuus, jossa hävittäjät raikaa ja koko Suomi juhlii lajin uudelleensyntyä?

  3. Juu juu, kyllä tän tori happeningin takia oli niiin hyvä,
    et mestaruus meni SPV:lle HÄH.. Oletko tosissas..

    Harmi että Suomi voitti lätkän mm-2011, ku tuli niin paljon ikäviä uutisia. Eikä lätkäjenngi osannut käyttäytyä yms… Ois Ruotsissa osattu sekin homma. Sinne ois mestaruus pitnyt mennä..

    Että täälä logiikalla..?

  4. SPV näytti nyt mallia. Jos ensi vuonna kumpikin finaalijoukkue kykenee myymään pääsylippuja, niin jokaisessa finaalimatsissa on yli 3000 katsojaa. Ei valitettavasti toteudu, jos SSV on yhä mukana.

  5. Yläpesä, etkai kuvittele että marginaalilajin torijuhlintaan tulisi yhtäkkiä kymmeniä tuhansia ihmisiä? Ei näin nuori laji salamana ponnahta valtakunnan ykköslajiksi. Katotaan 10-20 vuoden päästä uudestaan, suunta on ainakin hyvä ja SPV näytti hienosti mallia.

  6. Ja Muumilimpsa virtasi, eikä kukaan käyny Tavjaan kiinni!
    (Olihan Halonen paikalla, olihan?)

    Kyllä se on räyheetä juhlia!

  7. Muumi unohti sanoa, että Speve kyllä on mestaruutensa ansainnut.
    SSV pisti vastaan, minkä pystyi, mutta materiaali ei nyt riittänyt.

    Speve luotti noihin neljään ketjuunsa, kyllä siinä rupeaa kaverilla jalka painamaan, jos vetelee vaikkakin sitten vain pakkina hurjia minuutteja. Saa mennä kokeilemaan.

    Mikä minua Spevessä hieman Spevessä yllätti, oli Kohosen ei-niin näkyvä rooli verrattuna viime kauteen loppuotteluissa. Vaikka hyvin pelasikin.

    Ne raatajat olivat Tuutsi ja Koski.

    Gratulerar!

  8. Minkä takia muuten salibandyssä pudotuspelit pelataan ainoastaan paras viidestä systeemillä? Jääkiekossa, koripallossa ja lentopallossahan pelataan paras seitsemästä, jolloin lipputuloja tulee enemmän joukkueille. Samoin julkisuutta sekä alueellisesti että kansallisesti. En ymmärrä salibandyliigan pointtia tässä asiassa.