SSV maajoukkueveljesten perässä – Tampereella liikehdintää

Salibandyliigan siirtomarkkinat käyvät tällä hetkellä kuumina. Pääkallo.fi:n saamien tietojen mukaan Oilersin lisäksi myös SSV on maajoukkueesta tuttujen Wardin veljesten perässä. Siirtoja seuraavaan Huhumaahan on päivitetty nyt myös Tampereen tilannetta.

Oilersin kapteeni Oliver Wardi sekä viime kaudella Sveitsissä pelannut Patrick Wardi mahtuisivat minkä tahansa liigajoukkueen kokoonpanoon. Tiettävästi veljesten palveluksia haluaisi ensi kaudeksi Espoon Oilersin lisäksi vahvimmin hopeajoukkue SSV.

Tampereen-seudun neljästä liigajoukkueesta vain Koovee on julkistanut ensi kauden joukkueensa. Ilveksen noustua seudun neljänneksi liigajoukkueeksi, on pelaajilla Tampereella enemmän valinnanvaraa kuin koskaan aiemmin.

Koovee uusiutui maltillisesti, joten samoista pelaajista taistelevat etenkin Nokian KrP ja Ilves. Sami Nyman on siirtymässä Nokialta Ilvekseen, ja saattaa viedä mukanaan muitakin pelaajia. Liigasta pudonnut FBT Pori julkisti ensimmäisiä sopimuksiaan eilen, mutta Porista saatetaan vielä nähdä pientä liikehdintää Tampereelle.

Oman mielenkiintonsa tuovat myös Sveitsistä paluuta tekevät Valtteri Suominen sekä Antti Naskali, joiden siirtohuhut on myös päivitetty joukkueiden kohdalle alle linkattuun Huhumaahan.

8 comments

  1. pahalta näyttää ensi kaudella oilersille jos lähössä on kaartine, piha, hännine ja nyt wardit. huhuja ovat toki mutta kuitenki!

  2. Ei oo Nyman todellakaan menossa mihinkään Ilvekseen, lopettaa ennemmin kun menee pelaamaan salibandyliigaa ilmaiseksi. Jatkaa Nokialla tai lopettaa on nyhven vaihtoehdot.

  3. SSVkö pistää vanhalla kunnon lassikkimeiningillä koko pakan uuteen uskoon.

  4. Kaartinen Nokialle tai Sveitsiin. Pfitzner lähdössä Saksaan opiskelemaan. Raikamo Erään(?). Kovia junnuja menettävät. Sen lisäksi Piha ja Hänninen vaihtavat maisemaa, ehkä myös Wardi ja Pajukoski! Ketkä korvaa?

  5. Nyt ei lassikki laita uuteen uskoon! Yks varma uusi ja ekhä 1 täsmä vielä. Seinäjojella pitää pistää puolustus uusiks kun puolikas lähtee menee:)

  6. Mestaruus taputeltu jos Sösös saa kaikki mistä höpistään, ja vanhat jää!