SSV pelaa kotipelinsä finaaleissa Vantaalla ja Helsingissä

Kuva: Mikko Hyvärinen

Kuva: Mikko Hyvärinen

Miesten Salibandyliigan finaalien otteluohjelma on lyöty vihdoin lopullisesti lukkoon. Tänään saatiin varmistus SSV:n kotiotteluiden pelipaikoille.

SSV pelaa ensimmäisen kotiottelunsa Vantaan Energia Areenalla. Jos finaalisarja ei mene poikki kolmesta ottelusta, pelataan neljäs finaali Helsingin jäähallissa.

Miesten Salibandyliigan mitalipelien otteluohjelma:

Loppuottelut:
Pe 6.4. klo 17.00 SPV-SSV Seinäjoki Areena
Su 8.4. klo 17.00 SSV-SPV Vantaan Energia Areena
Ti 10.4. klo 18.30 SPV-SSV Seinäjoki Areena
Pe 13.4. klo 18.30 SSV-SPV Helsingin jäähalli (tarvittaessa)
Su 15.4. klo 17.00 SPV-SSV Seinäjoki Areena (tarvittaessa)

Pronssiottelu:
To 5.4. klo 18.30 Koovee – Happee Spiral Salit, Tampere

27 comments

  1. Miksei SSV:n kotiotteluita pelata Pasilassa?
    Nimim. Pitäskö seurata..

  2. Tuleeko näitä pelejä telkkarista? Siis muilta kanavilta ku Nelonen Pro:lta?

  3. Se on sellanen juttu että Kurre voi perua jo sen jäähallin. Kannu jää kolmannessa pelissä pohojammaalle.

  4. Kyllähän se on niin et jos kannu jää Pohjanmaalle niin se on ainoastaan unohtunut sinne mestari ssv:ltä.

  5. SSSV järjestää fanimatkan 1. finaaliotteluun Seinäjoelle. Mopoauto lähtee Pasilan Urheiluladon takaa heti kun se on tankattu. Nyt jouko mukaan!

  6. No pelaahan SPV:kin seuraavan kauden kotipelit Jyväskylässä Monnarilla. Syystä, että Urheilutalo on remontissa eikä jyväskyläläiset pelurit enää jaksa ajella sitä väliä.

  7. Onko pronssimatsista tulossa joku ennakko? Siihen vaikka fair play Riitesuon henkilökuva mukaan

  8. Missä kaikki keskustelu ja ennakointi, tunteet ja sodankäynti finaalipariin liittyen? Missä on pääkallon toimituksen analyysi finaaliparin voimasuhteista?

    Pitkä tauko välierien ja finaalien välillä vain pahensi asiaa. Kukaan muu lajiväen lisäksi ei tiedä, että finaalit alkavat perjantaina. Mitään ennakointia ei ole ollut missään, joten nyt lienee turha ihmetellä, kun yleisö ei hallille tule. Tästä pitää tosin huolen myös naurettavan kallis lippuhinnoittelu.

    Ei voi odottaa suuren yleisön kiinnostuvan lajista, kun meidän omallakaan sivustollamme ei mitään keskustelua, kiinnostusta asiaan ole.

  9. Pieni puolustus Pääkallolta: sairauslomat toimituksessa hidastavat tahtia. Kun pienellä porukalla väännetään, niin pienikin takaisku näkyy heti. Tämä viikko on valitettavasti hankala Pääkallolle.

    Eiköhän me jotain ennakkoa finaaleista saada aikaiseksi.

  10. Naurettavan kalliit liput? Mikä se on se sopiva lipun hinta. Nyt liput seinäjoella yhtä kalliit kun esim. Lentopallofinaalit ja sm-liiga karsinnan seisomapaikka vaasassa.

  11. Ilkka oli kysynyt liigaseuroilta kumpi voittaa mestaruuden. Kahdeksan seurapomoa/valmentajaa ennusti SPV:n voittoa ja neljä SSV:n.

  12. Kannattaa lukea Aleksi Valavuoren kirjoitusta lätkän MM-kisojen lippujen hinnoittelusta. Tietty vähän eri skaalassa mennään siellä… Mutta niin, kyllä noi hinnoittelut ym. ratkaisut on yleisöä syöneet, kuten Classic-Happee ekassa puolivälierässä. Alle puolet siitä mitä runkosarjojen keskiarvo, kun hinnat oli mitä oli. Tietysti runkosarjassa puolet(?) väestä vapaalipuilla niin ei kai ihmekään 😉

  13. Paljon salibandyfinaali saa maksaa? Kai lajilla pitää olla joku itsekunnioitus.

  14. Viime vuonna Seinäjoella oli kanssa lipun hinta 25 euroa enkä itse ainakaan pidä sitä mitenkään ylihintaisena. En suomessa kovin moneen urheilutapahtumaan niin paljoa olisi valmis maksamaan mutta salibandyfinaalia suomen salibandy ”mekassa” Seinäjoella on varmasti jokaisen pennin arvoinen elämys. Sama kuin pesäpallofinaali Vimpelissä ym. Jokaisen urheilun ystävän kuuluu se kerran kokea.

  15. Samaa mieltä Jorin kanssa. Jos joukkue ei edes itse arvosta itseään ja lajiaan, niin kuka sitten? Olen valmis maksamaan SPV:n näkemisestä pelikentällä, joukkue on aina antanut vastinetta lipun hinnalle.

  16. Paljon tietty vaikuttaa tuleeko katsomo joka tapauksessa täyteen 🙂 itse pitäisin tuota 25 euroa kuitenkin kohtuu kalliina, jos ei ole opiskelija-alennuksia ollenkaan. 16 euroakin pronssiottelusta on siinä ja siinä, raaskiiko maksaa kun ei mitän joukkuetta erityisesti tai varsinkaan fanaattisesti kannata, haluaa vain nähdä hyviä matseja…

  17. Seinäjoen seudulla ei ole ainakaan tarjolla mitään vastaavaa. Spvllä on pikku alennusta tarjolla s kortilla ja punaisella paidalla jne. Perhelippu vois olla hinnoiteltu vähän alemmas. Todennäköisesti osa skippas välierien kävelemisen katsomisen kun tiesi että pelataan finaalissa.

  18. Ja speven fanibussi näyttää lähtevän sunnuntaina 8.4 Helsinkiin..ja ottelu pelataan Vantaan Myrtsissä..

  19. Itse ainakin opiskelijana maksan mieluusti sen 20e että näen SPV:n finaaliottelut

  20. Valioliiga otteluun lippu alkaen 35€. Eli onko se kallis vai ei.. kendokisojen liput naurettavan kalliit.

  21. Tässä tulee mieleen verrata Ruotsin yhden matsin finaaliin. Varmaan pystyy pyytämään hieman enempikin rahaa. Itsekin maksaisin mieluummin ehkä kerrasta poikki -finaalista vähän enempi kuin kolmesta poikki -tyylillä semikalliisti. Tosiaan, varmaan joukkueen kannattajalle kuitenkin ihan ok nää nykyhinnat ja eikait siinä jengiä harmita jos tupa on täynnä ja fanaattisimmat paikalla ;). Niinhän se lopulta pitää mennä.

    Mutta se on harmi jos halli puolityhjillään ja matalammalla hinnalla sais tuplasti katsojia ja saman tuoton…