”Tero Tiitu oli kuin uudestisyntynyt”

Tero Tiitu iski neljännen finaalin 6-5-voittomaalin. Kuva: Mikko Hyvärinen

Tero Tiitu iski neljännen finaalin 6-5-voittomaalin. Kuva: Mikko Hyvärinen

SSV siirsi salibandymestaruuden ratkaisun sunnuntaille. Salibandyanalyytikko Jani Hakkarainen kertoo omat näkemyksensä neljännestä finaalista tuoreessa Pääkallo-bloggauksessaan.

– Arvioin ennen neljättä finaalia, että SSV:n voi pelastaa vain joukkueen ytimen, kokeneen kaartin venyminen jälleen kerran tiukimmassa paikassa. Ja niinhän siinä kävi, Hakkarainen kirjoittaa.

– Timo Toivonen palasi laatikkoon kentän johtavaksi puolustajaksi SPV:n Tatu Väänäsen ohella. Saku Lehti teki ensin omiin, mutta kuittasi maalaamalla toisessa erässä. Mikael Järvi ja Harri Forsten eivät loistaneet. He kuitenkin johtivat joukkoja luotettavasti. Santtu Manner iski tärkeän 4-4-tasoituksen. Ennen kaikkea Tero Tiitu oli kuin uudestisyntynyt edellisiin finaaleihin verrattuna, mitä Tiitun olemus suorastaan huokui ottelun jälkeen. Nyt salibandy oli taas hienoa. ”Mies” ratkaisikin ottelun tykkilaukauksellaan, Hakkarainen jatkaa.

Hakkarainen käy tekstissään läpi tuttuun tyyliinsä myös pelin taktisia nyansseja. Hakkarainen muun muassa nostaa esiin Tommy Koposen tekemän virheen kolmannessa erässä.

Lue Hakkaraisen bloggaus kokonaisuudessaan: Veljeskunta SSV, venyjät