TPS ja Happee A-nuorten finaaliin

A-nuorten pudotuspeleissä runkosarjan ykkönen TPS voitti kolmannessa välieräottelussa Kooveen peräti 12-3 ja eteni Happeen finaalivastustajaksi otteluvoitoin 3-0. Kooveen nuorten sukellukseen torstain ottelussa vaikutti samaan aikaan pelattu miesten Salibandyliigan pronssiottelu, joka päättyi Kooveen osalta iloisemmissa merkeissä.

Happee selvitti TPS:n tavoin oman välieräsarjansa puhtaasti 3-0 jo päivää aiemmin ja eteni viidennen kerran peräkkäin nuorten finaaleihin. Neljä edellistä mestaruutta pokannut Happee lähetti Classicin pronssiotteluun, jossa Tampereen joukkueet mittelevät paremmuudesta.

TPS saa finaalisarjassa kotiedun runkosarjan voiton myötä. Puolivälierät ja välierät mukaan lukien TPS ja Happee ovat olleen pudotuspelien yleisömagneetit, sillä kotiotteluiden katsojakeskiarvo on molemmilla joukkueilla peräti 305.

Finaalit (paras viidestä): TPS – Happee
Pronssiottelu: Classic – Koovee

Finaalisarjan runkopelipäivät:

14.4, 15.4, 18.4 sekä tarv. 21.4 ja 22.4.2012

8 comments

  1. Näyttää junnusäbä kiinnostavan tänä keväänä. B-SM:n välierissä Oulussa oli 500 ja Mosalla 421 katsojaa.

  2. jalkapallon ja jääkiekon a/b junnujen sm peleissä ei käy läheskään näin paljon ihmisiä, loistavaa salibandiltä

  3. vähän enemmän vois pääkallo.fi näistä peleistä kirjoitella… selvästi kiinnostaa väkeä kun paikanpäällä on porukkaa katsomossa useita satoja.

    toivottavasti molempien joukkueiden fanit lähtevät myös vieraspeleihin niin saadaan mahtava finaalisarja, jossa on varmasti tunnelmaa

  4. Vilander vs Lammi. Tois puol jokkee huuteloo toisilleen! Tps voittaa selkeesti, voittihan ne runkosarjan selkeästi. Hunajata hunaja hunajata…. Tps voi lähteä takki auki peleihin kun voitto on varma. Happee on pudonnut jo ennen play offeja joka vuosi jos ennakoita on uskominen. 😀