Video: Onko tässä kauden oudoin maali? Ruotsissa tehtiin lähes identtinen osuma

Siellä lepää. SSV-vahti Toni Lötjönen ihmettelee, että miten Saku Lehden syöttö päätyi omaan maaliin. Kuva: Mikko Hyvärinen

Siellä lepää. SSV-vahti Toni Lötjönen ihmettelee, miten Saku Lehden syöttö on päätynyt omaan maaliin. Kuva: Mikko Hyvärinen

SSV-puolustaja Saku Lehdelle sattui musta hetki neljännen finaalin ensimmäisessä erässä. Lehden tavallinen pakki-pakki-syöttö päätyi suoraan omaan alanurkkaan.

Lehden oudon oman maalin voi katsoa alla olevalta videolta. Lehden kommentteja omasta maalista ja toisessa erässä tulleesta kuitista voi lukea Pääkallo.fi:n perjantai-iltana julkaistusta uutisesta.

Lehti ei ole ainoa pelaaja, joka on ”onnistunut” vastaavassa tempussa lähiaikoina, sillä Ruotsin Superliigan välierissä tuli lähes identtinen osuma. Storvretan ja Falunin välisessä toisessa kohtaamisessa Falun-pakki Adam Fernqvistin pakki-pakki-syöttö päätyi myös omaan maaliin. Maalin voi katsoa alla olevasta maalikoosteesta (noin ajassa 0.20).

20 comments

  1. Ei yhtään yllätä, että SPV:n taustajoukot eivät saaneet eilisestä muuta videota näytille.

  2. Mitä ihmettä ihmiset aina valittaa noista tekijänoikeuksista. Siis noi molemmat videot löytyy ihan youtubesta ja eikös nyt youtube linkkiä sais laittaa millekkään sivulle häh? Joo voi olla että joku joka on sen videon sinne youtubeen laittanu niin ei oo ehkä noudattanu nätä tekijänoikeuksia mutta kyllä nyt youtube linkkejä saa jakaa.
    Mut jotta ei nyt menis ihan ohi aiheen niin kommentoidaan sit viel noita videoita oikeasti. Kyllä on aika erikoinen maali, siis en ainakaan muista koskaan nähneeni vastaavaa ainakaan säbäs, lätkässä aina joku yrittää purkaa kiekkoa rännin kautta ja lämääkin omaan maaliin mutta juuh.

  3. miten te jaksatte kitistä jostai tekijänoikeuksista ja yhestä maalista. ps, paljos se kolmas finaali päätty?? 🙂

  4. Mitäs väliä sillä kolmannen finaalin tuloksella on ku siitä saa sen saman yhden voiton kuin muistakin finaaleista? Voitot 2-2 ja sunnuntaina SSV on jälleen suomenmestari.

  5. Ruotsin versiossa on kyllä hienoa kun #22 tuulettaa niinkuin olisi tehnyt juuri fantastisen yksilösuorituksen =D

  6. hahaa 😀 joo SSV sen taitaa taas viedä. Nimimerkille ”?” sanoisin että uutinenhan kertoo vain tosta yhdestä maalista tai on siin toinenkin maali mutta eiköhän juuri silloin siitä pitäisi puhua tässä kommentti osiossa.

  7. Onko kummassakin pätkässä oman maalin tehneellä pelaajalla vielä samat maila kädessä? exeliltä pahasti näyttäisi..

  8. Se seinäjokinen, joka ton keksi nettiin laittaa, rikkoo tekijänoikeuslakia. Ja Pääkallo siinä samassa.

  9. Menikö Lehden varsipoikki vai näinkö ihan omiani ?

  10. Ite kanssa luulin että Lehdellä meni varsi poikki mailasta. Hieno oli maali kieltämättä. Itellä on käynyt aivan samoin kerran. Toki onneksi tuo tapahtui höntsäsählyssä:D Ei virallisessa sarjapelissä.

  11. taitaa vaan ssv faneja ärsyttäää ku noin nolo video leviää 😀
    sen spv:n hylätyn maalinkin vois laittaa tänne näin. ei muutaku kaikki levitykseen ku nehän näkee muutenkin joka paikasta niin miten ne muka rikkoo mitään lakeja.

  12. banaani.

    Tuo käsite ”Ssv fani” on kyllä itselleni aivan vieras =D

  13. SSV-fani (yksikkömuodossa) nimenomaan on se tuttu käsite..

  14. edelliselle: Joo sori taisin keksiä aivan uuden käsitteen 😀
    kuka ny sellasta kehtais edes myöntää 😀