Divarin pörssikolmonen jatkaa

Johnny Ojala pelaa niin kauan kuin pärjää.

Johnny Ojala, Blue Fox
Johnny Ojala viimeisteli viime kaudella 500:nnen pisteensä Blue Foxissa alivoimalla.

Miesten Divarin pistepörssin kaksi tehokkainta pelaajaa siirtyvät sarjasta muualle, mutta Blue Foxin ykköstykki Johnny Ojala jatkaa mittavaa uraansa tutussa joukkueessa.

Blue Fox julkistaa tällä viikolla tipoittain ensi kauden sopimuksiaan ja joukkueen tehokkaimman pelaajan nimi on nyt sopimuspaperissa. Seura tiedottaa myös, että Markus Åbb jatkaa joukkueen valmentajana.

Ojalan mukaan viime kauden loppua häiritsi liian paljon Jori Isomäen sekä Tommi Aholan siirtymiset farmijoukkueesta SPV:n riveihin. Viime kauden alussa myös Johnny Ojalaa vietiin huhuissa loppukaudeksi SPV:hen, mutta liigamestarin hyökkäyskalusto oli viime kaudella todella kova, ja Ojalan loppukausi kului Blue Foxissa.

Ojalasta tuli tällä alivoimamaalilla viime kaudella ensimmäinen 500 pisteen rajan Blue Foxissa ylittänyt pelaaja. Kasassa on komeat 557 tehopistettä kaikkiaan yhtenätoista kautena seurassa. Hyökkääjä oli viime kauden 61 tehopisteellään sarjan pistepörssin kolmas. Muiden pörssikärkien siirroista lisää alle linkatuista uutisista.

Divarin kauden 2011-12 pörssikärki:

1. Juha Laitila, FoSu 25 ott. 59+31=90
2. Teemu Aaltonen, Fosu 25 ott. 31+37=68
3. Johnny Ojala, Blue Fox 26 ott. 27+34=61

Ojalan haastattelu Blue Foxin sivuilla på svenska

One comment

  1. Linnki pitää varmasti olla: Ojalan haastattelu Blue Foxin sivuilla på svenska.