Happeen avainpelaaja teki jatkosopimuksen

Veli-Matti Hynynen (#3) Nokian KrP:n paidassa. Arkistokuva: Mikko Hyvärinen

Kovasta laukauksestaan tunnettu Veli-Matti Hynynen on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen Happeen kanssa. Hynynen pelasi viime kauden jyväskyläläisjoukkueen ykkösketjussa yhdessä Petri Kaukon ja Juuso Heikkisen kanssa.

Viime kaudella Hynynen oli Salibandyliigan runkosarjan pistepörssissä 13. tehtyään 24 ottelussa tehot 27+16=43. Tämän lisäksi Hynysen teholukema +34 oli kovaa valuuttaa Salibandyliigassa. Happeen päävalmentaja Seppo Pulkkinen oli tyytyväinen mies Hynysen allekirjoitettua jatkopahvin seuran kanssa.

– ”Velsa” on synnynnäinen maalintekijä, jonka otteita joukkueemme kaipaa etenkin vastahyökkäysten päättämisessä ja ylivoimissa. Maalinteon lisäksi ”Velsa” on kehittynyt paljon puolustuspelissään, mistä osoituksena myös viime vuoden häikäisevä tehopörssilukema.

Edellisen kauden jälkeen Nokian KrP:stä takaisin Happeeseen siirtynyt Hynynen ei tullut Jyväskylään jäähdyttelemään, vaan hän halusi edelleen kehittyä pelaajana. Viime kauden aikana moni laittoikin merkille miehen aiempaa entistä kovemman puolustusasenteen joukkueen eteen.

– En itse koe, että mitenkään olisin pelaamistani muuttanut. Joukkueen pelitapa vaikuttaa aina omaankin pelaamiseen. Viime kaudella oli tavoite puolustaa viisikkona, joten totta kai minäkin olen silloin talkoissa mukana, Hynynen toteaa Happeen sivuilla.