TPS:lle uusi maalivahti

Salibandyliigan Turun Palloseura tiedottaa kotisivuillaan tehneensä kaksi uutta pelaajasopimusta sekä täydentäneensä valmennustiimiään.

TPS on solminut pelaajasopimukset Tommi Kekkosen, 27, ja Topi Kanerviston, 19, kanssa. Tommi Kekkonen saapuu TPS:ään Espoon Oilersin organisaatiosta, pelattuaan menneellä kaudella lainasopimuksella Kirkkonummen Rangersissa. Topi Kanervisto liittyy ryhmään seuran A-nuorten joukkueesta.

TPS:n miesten liigajoukkueen valmennustiimi täydentyy Eero Juvosella. TPS:n riveissä Salibandyliigaakin pelannut Juvonen toimi hyvällä menestyksellä viime kaudella A-nuorten valmennusryhmässä. Uusi maalivahti Kekkonen on TPS:n uudelle valmentajalle Eero Juvoselle erittäin tuttu kaveri.

– Uskon voimakkaasti, että Tommi vahvistaa meidän maalivahtiosastoa. Hän on minulle erittäin tuttu kaveri Oilersin ajoilta ja hänen tulonsa myötä meidän maalivahtitandemi näyttää erittäin tasapainoiselta. Tommi on kaiken lisäksi kova harjoittelija ja hieno tyyppi, joten tämäkin puoli tuo joukkueelle lisäarvoa, toteaa Juvonen.

TPS tiedottaa myös, että Anssi Ala-Nissilä ei jatka joukkueessa. Päävalmentajan tontilta vahvemmin TPS:n taustoille siirtynyt sopimusasioista vastaava Perttu Kytöhonka vihjaa, että Ala-Nissilä ei olisi pystynyt sitoutumaan joukkueen toimintaan halutulla tavalla.

– Meille on tärkeää, että jokainen pelaaja sitoutuu yhteisiin tavoitteisiin sataprosenttisesti ja harjoittelee valmennusjohdon määräysten mukaisesti. Anssi ei tähän ollut valmis ja sovimme yhdessä että emme jatka yhteistyöä. Anssi siirtynee toiseen osoitteeseen kunhan asiat mahdollisen uuden seuran kanssa saadaan sovittua, Kytöhonka sanoo.

TPS:n sivujen uutiseen

7 comments

  1. Ihme provo tekstiä Kytöhongalta. Jos joku pelaaja ei halua jatkaa nii mustamaalataan heti. Propsit Kytöhongalle tästä!

  2. Mutta ihan sama miten kentällä pelataan… Loppujen lopuksi kytöhonka tekee protestin!

  3. Joo ihan totta, kytöhonkahan sen protestin takana olikin. Hyvin haettu katsomovalmentaja.