Viime kauden tehokkain pelaaja jatkaa Kooveessa

Kooveen naisten liigajoukkue julkisti uusia pelaajasopimuksia. Tällä kertaa listalta löytyvät viiden pelaajan nimet jo aiemmin julkaistujen kymmenen pelaajan lisäksi.

Kooveen viime kauden tehokkain pelaaja Viivi Ahola jatkaa joukkueessa. Liigan puolustajien pistepörssissä (12+9) neljänneksi sijoittunut Ahola on allekirjoittanut seuran kanssa 1+1-vuotisen jatkopahvin. Ahola pelasi naisten liigajoukkueen lisäksi SM-kultaa voittaneessa Kooveen A-nuorten joukkueessa.

Tyttöjen kultamitalisteista jatkavat myös täyden liigakauden pelannut hyökkääjä Annastiina Intala sekä vielä enimmäkseen junioripeleissä nähdyt maalivahti Noora Laakso ja hyökkääjä Veera Väkiparta. Kokenutta kaartia edustaa 73 runkosarjaottelun puolustaja Elina Mäntylä. Kooveen julkistettujen sopimusten määrä on nyt 15.

Lue lisää Kooveen sivuilta.

9 comments

  1. Jokohan Koovee tällä ryhmällä pelaisi mitaleista ja haastaisi tosissaan Classicin?!

  2. Kyylä kaupit tulevat pelaamaan huiman kauden joten mitä vain voi tapahtua… 😉

  3. …millä tällä ryhmällä, nippuhan on aivan sama kuin viime vuonna, ei taatusti pelaa mitaleista.

  4. nuorien Kauppien fysiikka oikeisiin,koviin liigapeleihin?Tuomarit ei voi viheltää eri säännöillä vaikka kentällä 15-vuotiaita ja fyysisesti raakileita.

  5. Koko Kooveen tulevaisuus, myös jo ensi kaudella, on Kaupeista kiinni. Olivat jo muutamalla pelillään tälläkin kaudella edustusjoukkueelle elintärkeitä. Ovat peliälyltään ja taidoiltaan valovuosia muuta joukkuetta edellä.

  6. ovat valovuoden montaa muutakin pelaajaa edellä (joukkueesta riippumatta) mitä taitoon tulee. Fysiikka ei vaan välttämättä kärkipeleihin tai muihin fyysisiin peleihin riitä vielä ensi kaudella. Toisaalta koko ajan ollaan puhuttu että naisten liiga on nykyään junnuliiga että ehkä siinä piilee mahdollisuus.
    Suurimman osan peleistä Koovee kyllä viime kaudella hoiteli käsittääkseni ilman Kauppeja. Turha kasata liikaa paineita nuorten likkojen harteille – ratkaisijoita löytyy Kooveesta muitakin. Kuten viime kaudellakin.

  7. Juu eiköhän ole aikas turhaa touhua kasailla hirveitä paineita siskosten kohdalle. Kooveen joukkue näyttäs olevan lähes sama kuin viime kaudella mikä on positiivinen asia. Ilmeisesti jotakin tekivät paremmin kuluneella kaudella, kun pelaajat jatkavat joukkueessa, eikä kato käy kuten aiempina kausina. Oma veikkaukseni on, että joukkue on samoilla sijoilla kuin tänäkin kautena. Ja mielestäni kyseinen kuudes sija on nuorelle joukkueelle oikein hyvä saavutus. Sarjan kärki on edelleen liian kova, mutta lähenee koko ajan. Mikäli nykyinen suuntaus seurassa jatkuu niin lähikausina mitaleita voi odottaakin.

  8. Jokos valmennus on Kooveella tiedossa?Ilmeisesti sama porukka jatkaa?Päävalmentaja ainakin.Valmennuksella on entistä isompi rooli kun näinkin nuoresta porukasta kyse. Eihän se nuoruus toki esteenä välttämättä mitalipeleihin ole.Hyvällä harjoittelulla hyvässä koutsauksessa nuoret pelaajat saattavat kehittyä todella nopeastikin. 2 pelaajaa ei voi Kooveeta yksin mitalipeleihin pelata mutta hyvällä joukkuepelillä kaikki on mahdollista.Niin kuin joku täällä aiemmin kirjoitti: 6 joukkoon meneminen ei tällä hetkellä hirveästi vaadi, koska liigan taso on tullut todella paljon alaspäin viime vuosina. Tuossa lienee osatotuus tilanteesta.

    Missä ovat naisten liigan kaikki nk. ”profiilipelaajat” Kassu Saarisen ja muutaman muun Classic-tähden lisäksi? Tuntuu että nimettömiä junnuja on ”liikaa” vähän joka joukkueessa. Lopettavatko pelaajat nuorempina kuin aiemmin vai mistä kyse?

  9. …kaudella niitä profiilipelaajia on entistä vähemmän, kun Morottaja, Enlund ja Suoreijus lopettavat. Muut vanhemman polven starat taitavatkin pelailla ulkomailla Kujalan kaksosia ja Classicin starboja lukuun ottamatta.