Miehet

Classicissa pieneen rooliin vajonnut tehohyökkääjä Happeeseen

04.06.
2012
Miehet

Jami Manninen ja Classic purkivat sopimuksensa. Kuva: Mikko Hyvärinen

Miesten Salibandyliiga-joukkue Happee saa miehistöönsä vahvistuksen, kun hyökkääjä Jami Manninen siirtyy Classicista Jyväskylään. Manninen, 24, on paluumuuttaja, sillä hänen kaksi ensimmäistä liigakauttaan kuluivat Happeen riveissä.

Kaudella 2010-2011 Manninen kävi pelaamassa Sveitsissä Alligator Malansissa. Viime kausi sujui mollivoittoisesti Tampereen Classicin riveissä. Manninen vajosi Classicissa pieneen rooliin pelaten loppukaudesta kolmoskentän puolustajana.

Mannisella on tilillään kymmenen miesten maaottelua. Tämän hetkiseen miesten maajoukkueen kesäleiriryhmään hän ei kuulu.

– Sopimusta Classicin kanssa olisi ollut vielä vuosi jäljellä, mutta se purettiin hyvässä yhteisymmärryksessä. Classicista ei kuitenkaan jäänyt mitään pahaa sanottavaa, kaikki asiat hoidettiin tyylikkäästi, viimeisenä osoituksena siitä oli juuri tämä sopimuksen purku, joka hoitui mallikkaasti ja oli ehkä oikea ratkaisu kaikkien osapuolien kannalta, Manninen kommentoi Happeen tiedotteessa.

– Happeen treeneissä on menty kovaa ja tekemisen meininki on huikea. Paljon on muuttunut kahdessa vuodessa. Homma on mennyt selvästi eteenpäin ja toiminta on ammattimaisempaa kuin ennen, Manninen jatkaa.

Happeen toinen uusi kiinnitys on Seinäjoelta saapuva vuonna 1991 syntynyt hyökkääjä Jalo Kouvonen. Happee kirjasi uusien nimitysten lisäksi myös jatkosopimuksia. Petteri Kääriäinen, 22, ja Matti Ritvanen, 23, jatkavat Hirvipaidoissa.

Happeella on nyt kasassa yhteensä 19 pelaajasopimusta ensi kaudelle.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.