Kakkosessa hyviä tehoja latonut nuorukainen Happeeseen

Miesten Salibandyliiga-joukkue Happee on tehnyt sopimuksen Top Teamissa pelanneen Janne Hoikkasen kanssa.

Vuonna 1993 syntynyt savonlinnalainen on lupaava hyökkääjä. Hän on pelannut nuoresta iästään huolimatta viime vuodet Top Teamin miesten edustusjoukkueessa ykkös- ja kakkosdivisioonaa. Viime kaudella Hoikkanen oli nostamassa Top Teamia Divariin ja iski kakkosdivarin runkosarjassa tehot 23+28=51 19 ottelussa. Divarikarsinnoissa kuudessa ottelussa syntyi tehot 5+2=7.

Lisää siirrosta Happeen sivuilla. Hoikkasen pelaajakortti Top Teamin sivuilla.

5 comments

  1. Happee kyl tulee nousemaan muutaman vuoden sisällä vakiomitalistiks, sen verran vahvoja junnuja joukkueella on, kunhan ei vaan muut joukkueet näitä nuoria haali pois…

  2. Seuraava mielenkiintoinen nuori pelimies jota voisi liiga kutsua on outokummun pallon janne häyrinen,pistäkää nimi mieleen

  3. Janne on ehkä enemmänkin Josban pelaaja. Pelas Oupassa kaksoisedustuksella, ja on kyllä nykysistä A-junnuista varmaan potentiaalisimpia liigaan. Omaa ennen kaikkea ikäisekseen rautaisen fysiikan ja mielettömän harjoittelumotivaation.

    En tiiä oisko Josbankin kannattanu yrittää Hoikkasta itelleen. Ois varmaan ollu edustuksen ringissä ja tuleehan Savonlinnasta muutama nuorempi kaveri tänne päin muutenkin ens kaudella (Lebaan kylläkin). Tietysti ei yllätä tuo valinta, kun Happeessa on tarjota ainakin selkeästi paremmat A-junnut ja myös liigaporukka on laadukkaampi vaikka siellä tuskin tulee kovia minuutteja saamaan.

  4. Eniten on tekemistä pääkopassa, muissakin pelillisissä asioissa toki myös.