Kymmenen mestaruuden ”Metsuri” jatkaa SSV:ssä – ”Jäi hampaankoloon”

Kuva: Mikko Hyvärinen

Kuva: Mikko Hyvärinen

Mikael Järvi paljasti jo viidennen SPV-SSV-finaalin jälkeen Nelonen Pron tv-haastattelussa, että ura jatkuu. Nyt SSV vahvistaa tiedotteellaan Järven pelien jatkuvan ja seuran olevan vanha tuttu.

Tiedotteen mukaan kapteeni Järven tavoitteena on parantaa viime kauden tuloksia niin henkilökohtaisesti kuin joukkueen tasolla sekä tähdätä täysillä joulukuun MM-kisoihin.

”Metsurin” tilille on kertynyt 402 Salibandyliigan runkosarjaottelussa maaleja 310 ja syöttöjä 285. Palkintokaapista löytyy mm. kymmenen SM-kultaa ja kaksi maailmanmestaruutta.

– Viime kaudesta jäi sen verran paljon hampaankoloon, että nyt pitää tehdä töitä vain enemmän, jotta tuleva kausi päättyisi kirkkaammin. Into ja motivaatio ovat vielä tallella, sekä halu treenata ja tehdä töitä, joten miksei tässä vielä pelaamista jaksaisi. Tietysti myös MM-kisat kiinnostavat, ja maajoukkueen mukana treenataan myös kesällä, Järvi kommentoi.

– Ehkä suurin tekijä, mikä vie pääsääntöisesti eteenpäin ja kehittää, on olla 24/7 urheilija. Siihen pyrin panostamaan myös jatkossa, Järvi jatkaa.

10 comments

  1. Toivon hartaasti että mikael järvestä tehdään kirja elämänkerta muodossa kun hän lopettaa.. Toivon sitä syvästi.

  2. No vastustajat saa taas olla varovaisia kun ”viikaterunnoja” rymistelee. Salibandyn halonhakkaaja siis jatkaa. Miksiköhön (:

  3. Salibandyliigan runkosarjaottelussa maaleja 310 ja syöttöjä 285, voi kun osais ”hakata”…

  4. ja entäs ne playoff-tehot 😉 tänäkin vuonna tolla iällä…

  5. Olisi mielekästä saada se finaalisarjan plus/miinus? Eli pelkät finaalit, onko tietoa?

  6. Kiitos kailille vastanneille, löysin itse lopulta tämän tilaston. Lukema oli finaaleissa -4. Katsellessani pelejä tämä jäi usein mieleen, että eräs metsuri siellä useasti oli kun omissa soi.