Nokialle kaksi uutta pelaajaa – sopimus kahteen joukkueeseen?

Nokian nippu alkaa olla uusien tulijoiden myötä kasassa. Huhumaan mukaan keskellä oleva Risto Parikka on jättämässä seuran. Kuva: Mikko Hyvärinen

Nokian KrP
Nokian nippu alkaa olla uusien tulijoiden myötä kasassa. Huhumaan mukaan keskellä oleva Risto Parikka on jättämässä seuran. Kuva: Mikko Hyvärinen

Nokian KrP saa aiemmin julkistettujen sopimusten lisäksi tulevaksi kaudeksi kaksi uutta pelaajaa Happeesta, vaikka toisen hyökkääjän sopimuksen myös Happee on jo julkistanut.

Happeesta Nokian KrP:n riveihin siirtyvät Arto Mikkonen ja Johannes Jokinen. Heistä Mikkonen on kokeneempi liigapelaaja, kun taas Jokinen vasta tekee läpimurtoaan salibandyeliittiin. Jokisen sopimuksen tekee mielenkiintoiseksi se tosiasia, että Happee on jo julkistanut hänen jatkosopimuksensa ensi kaudeksi.

Tikkakoskelta lähtöisin oleva Jokinen on tehnyt toistaiseksi suurimmat uroteot juniorisalibandyn puolella, mutta siellä onkin todella tapahtunut. Viime kaudella Jokinen teki komeat 71 (44+27) tehopistettä 20 ottelussa A-junioreiden SM-sarjassa Happeeseen jäävän Peter Kotilaisen tutkaparina. Lisäksi Jokisen meriittilistalta löytyy kaksi poikien maaottelua ja vuoden takaa valinta tähtikenttään Pohjola Cupista.

Kesäkuussa 26-vuotta täyttäneelle Mikkoselle on kertynyt liigassa 118 peliä. Näissä peleissä on syntynyt tehot 33+8.

Siirrot on päivitetty pelaajasiirtoja seuraavaan Huhumaahan.

8 comments

  1. Joukkueilla on tapana laittaa pelaajalistoihinsa sellaisiakin pelaajia joiden sopimus ei ole varma. Tyyliin ”kyllä se meillä pelaa ensi kaudella, varmaankin”. Siksi tällaisia tilanteita pääsee syntymään.

  2. Niin no tuosta Jokisen sopimuksesta Happee tiedotti noin puoli vuotta sitten, että sikäli kyseessä ei pitäisi olla mikään ”mennään samalla listalla kuin edellinen kausi päättyi” -tyyppinen juttu. Mutta ainahan sopimuksia voidaan purkaa esim opiskelupaikkakunnan vaihdoksen takia, eli odotellaan tarkempaa tietoa asiasta ..

  3. Happeen ansiot ns toimiston puolella tuntien kaikki on mahdollista.

  4. Tehnyt sopparin, kun ajattelut että jää kaupunkiin.
    Saanut töitä/koulupaikan. Ei kai tässä sen kummemmasta ole kyse.

  5. jokinen on intissä lahdessa, liekö tämä torttu vaikuttanut päätökseen. kyllähän se siällä nokialla tulee maalinedestä muutaman lusikoimaan sisään, kunhan pelaa samoilla rantashortseilla kuin pohjola cupissa

  6. Mikkonen vie ens kaudella 90 % alotuksisat, hyvä rooli hamkintana !