Paajanen Salibandyliigan kilpailupäälliköksi

Salibandyliiga saa uuden kilpailupäällikön elokuun alusta. Ari Vehniäinen siirtyy Champions Cupin pääsihteeriksi ja Vehniäistä kilpailupäällikön tehtävissä seuraa Jyrki Paajanen.

Paajanen on toiminut liigan kilpailukoordinaattorina vuodesta 2009 lähtien ja vastannut naisten Salibandyliigan ja miesten Divarin toiminnasta. Liigan toimitusjohtaja Jari Kinnunen kertoi henkilövaihdoksista perjantaina Tampereella pidetyssä sarjapalaverissa. Paajasen seuraaja kilpailukoordinaattorina ei ollut vielä selvillä.

Jyrki Paajanen toimi ennen Salibandyliigalle siirtymistään Pääkallo.fi:n toimituspäällikkönä.

7 comments

  1. Saas nähdä moikkaako Iso Herra enään vanhoja rivimies tuttuja!Onnittelut kuitenkin,Sveitsissä joulukuussa viimeistään nähdään.

  2. Hyvä valinta. Ahkera kaveri. Saisivat muutkin liitossa ottaa mallia.

  3. Saattaa olla aika haastavaa löytää naisten liigalle yhtä hyvä johtaja kuin Paajanen oli. Naisten salibandyä arvostavia urheilujohtajia ei kasva joka puussa. Mutta näin se valitettavasti tuntuu menevän että miehet vievät aina parhaat ja naisille jää mitä jää. Valmentajissa sama vika. Kaikki parhaat siirtyvät aina valmentamaan poikia tai miehiä.

  4. voiko liitto tehdä tällaisia päätöksiä ilmoittautumisajan jälkeen?

    voiko kurin pito valio kuntaan tehdä valituksen liigalisenssin hinnasta? Kinnunen saatava kuriin, missä menee rajat.

    täyttääkö tämä jopa tunnusmerkit niinkin suurista asioista kuin ”rikos ihmisyyttä vastaan” tai ”kiihottaminen naisten salibandyliigaa vastaan”?

  5. Milloin tämä Paajasen vanha virka tulee julkiseenhakuun? Vai täytetäänkö liitossa avautuvat työpaikat hyvä veli järjestelmällä?

  6. Millä näytöllä Paajanen kilpailupäälliköksi? Ei pärjännyt edes divarin ja naisten koordinaattorina. Otteluohjelman laadinta täysin syvältä, ei mitään järkeä. Lisäksi kaveri vuotaa liigan asioita tänne pääkalloon. Haloo Kinnunen…