Päätöksiä liigalisensseistä ja poikkeusluvista – Erä saa pelata yhdeksän peliä Mosalla

Salibandyliigan hallitus on kokouksessaan torstaina 30.5. hyväksynyt miesten Salibandyliigaan 12 joukkueen liigalisenssihakemukset, sekä naisten Salibandyliigaan 10 joukkueen hakemukset. Liigalisenssiä ei vielä myönnetty NST:lle ja Happeelle, joilla on puutteita liigalisenssihakemuksen liitteissä.

Liigan hallitus myönsi Tapanilan Erälle poikkeusluvan pelata yhdeksän miesten Salibandyliigan runkosarjan ottelua Mosahallissa. Neljä Erän runkosarjan otteluista tulee pelata sarjamääräykset täysin täyttävällä peliareenalla. Nokian KrP:lle myönnettiin lupa pelata kotipaikkakuntansa ulkopuolella Tampereen Raholassa. Loviisan Torille ja TPS:lle myönnettiin poikkeusluvat sarjamääräysten vaatimuksia pienemmän katsomokapasiteetin johdosta.

Naisten Salibandyliigassa SB-Prolle myönnettiin poikkeuslupa pelata seuran runkosarjan otteluitaan kotipaikkakunnan ulkopuolella Hyvinkään Martinhallissa, Helsingin Ruskeasuolla ja Vantaan Campo-Sportissa. TPS:lle myönnettiin lupa käyttää runkosarjassa varapelipaikkana Turun Kilosportia. SPV:lle myönnettiin lupa pelata osa runkosarjan otteluista Nurmon liikuntahallissa.

Divarin osalta liigan hallitus hylkäsi Merikoski SBT:n poikkeuslupahakemuksen pelata kotiottelunsa Oulun urheilutalolla.

Liigan hallitus käsitteli myös Woodcutters ry:n Divarin sarjapaikan siirtohakemuksen Salibandyseura Vaasa ry:lle. Liigan hallitus hyväksyi siirron.

20 comments

  1. Eikö naisten liigaan pitänyt tulla ”mattopakko” kaudeksi 2012-2013? Sb Pron käyttämässä Hyvinkään Martinhallissa oli parketti ainakin vielä viime keväänä..

  2. Naisten liigaa campo sport centerissä? Ollaanko nyt tosissaan?

  3. Matto varmaan Martinhalliin toimitetaan, Rusallahan on ”liigamatto” valmiina ja Camposta ei ylisanoja enempää voi kirjoittaa, eihän siellä ole edes riittäviä katsomotiloja MILLÄÄN, kentästä, pukuhuoneista, ulkoisesta olemuksesta puhumattakaan mutta kauas Hyvinkäältä/Nurmijärveltä lähtevät : )

  4. Olis ny joku hakenu divariin lupaa pelata asfaltilla, niin läpi olis mennyt! Mikä tää homma oikein on, jos jotain pikkupoikien (B ja A) sekä nastensähellyksen SM-sarjaa on pakko vetää matolla ja divaria saa pelata varmaan vaikka uimahallissa?

    Divarissa kuitenkin vedetään Suomen toiseksi kovinta SALIBANDY sarjaa? Tosin joku tyttösählyihminen voi olla erimieltä!

  5. Oulun sardiinirasia nyt on aivan liian pieni ja vaarallinnen toiseksi kovimmalle sarjatasolle eli D1varille, mutta tyttöjen ja poikien sm siellä voi pelata.
    Mut matto pitäs olla ehdottomasti jokaisella D1varijengillä, vaikka kulungit kasvaisivatkin!

  6. Make93 kyllä se divari taitotasollisesti on kolmanneks kovin sarja!ASM vie voiton kyl taitotasolla. Pelinopeudeltaan ja fyysisyydeltään divari on toisiks kovin sarja. Kyllä sitä korkeesykkeistä päästä päähän palloo voidaan viel kausi pelata siel parkettikentilläkin.

  7. Näin näitä lupia vaan nykyään jaetaan………….ei silloin kun esim FOSU nousi divariin!

  8. Olen jälleen yllättynyt ettei Happee saa hakemustaan kerralla läpi… on varmaan pirun vaikea lappu täyttää kun joka kevät tulee bumerangina takasin… huhhuh…

  9. Poikkeuslupia ei pitänyt miesten liigaan enään tulevalle kaudelle jakaa, mutta kaikki tiesivät lopputuloksen etukäteen. Etenkin Erän kohdalla..

  10. Pro pelaa Rusalla. Ja kaikki voi taas nukkua yönsä rauhassa…

  11. Kuka näitä päätöksiä pysty tekemään, jos Erän miehet jääväs ittensä pois. Vai jääväsikö.

  12. Jarski my man…Tässä pienessä kaveripirissä näitä uhkauksia annetaan vuosi toisensa jälkeen ja lopputulema on aina sama. Näille nauraa kaikki ja kommentit aina samoja ; ” mähän sanoin.. ”.

  13. Mosahalli on parempi pelipaikka kuin moni halli jotka ”virallisesti” täyttää katsomokapasiteetti määrän.Mitä täällä taas inistään???

  14. Eks Mosa ole liian matalakin? Onko se vaan 5 metriä? Näyttää ainakin..

  15. Mosalla ei kyllä pitäis pelata mitään pelejä. Varsinkaan pudotus pelejä. Ihmiset maksaa peleistä ja joutuu seisomaan jossain seinustalla ja nurkissa osa jopa kahviossa toisten ihmisten takana. Siinä on kiva maksaa lipuista kun ei edes matsia näe.

    Joo on hyvät kannattajat joo ja muuta kivaa, mut ei siellä sais pelata.

  16. Mosalla katsomokapasiteettiä on varmasti ihan riittävästi tämänpäivän liigakarkeloihin.Turva-alueet on vähänpienet muutaminpaikoin, ja vierasjoukkue joutuu kulkemaan kentälle typerästi lipunmyyntipisteen kautta muun yleisön joukossa, ei kylläkään mikään ongelma vaikkakin kuumassa ottelussa pieni riski joutua häirityksi pukusuojaan siirtyessä.Ei kuitenkaan toisilla kentillä soiva pilli häiritse niin kuin jossain muualla.

  17. Ei siitä hallin koosta ooo mitäää hyötyä jos ei oo katsojii .esim ssv joutui suunilleen jakaa pääsy lippui ku ei väki muuten tullu