Salibandykauden parhaat palkittiin – katso kuvatunnelmat tilaisuudesta

SPV:n Tatu Väänänen pokkasi ansaitusti Vuoden mies(pelaaja) -palkinnon. - Vaikka tuli mestaruus ja omat pelit menivät ihan ok, niin en pidä viime kautta täydellisenä suorituksena, Tatu kommentoi.

Elina Kujala (oik.) kävi hakemassa lautasen runkosarjan pistepörssin voiton kunniaksi. - Pitäisi kuulemma oppi vetämään, Elina kommentoi Jani Alkion haastattelussa. Eliisa Alankoa puolestaan muistettiin pleijareiden Veikkauspörssin ykköstilasta.

Salibandykauden 2011-2012 parhaat palkittiin torstaina Pasilassa SLU-talolla. Pääkallo.fi tarjoilee Mika Hilskan ja Veli-Pekka Vähäkosken ikuistamia kuvatunnelmia tilaisuudesta.

Kaikki torstaina palkitut voi katsoa Pääkallo.fi:n aikaisemmasta uutisesta:
Tatu Väänänen vuoden pelaaja – tässä ovat salibandykauden parhaat

SPV:n Tatu Väänänen pokkasi ansaitusti Vuoden mies(pelaaja) -palkinnon. - Vaikka tuli mestaruus ja omat pelit menivät ihan ok, niin en pidä viime kautta täydellisenä suorituksena, Tatu kommentoi.
Vuoden miesvalmentajaksi valitun Tommy Koposen hymy oli edelleen korvasta korvaan, vaikka mestaruuden ratkeamisesta on jo yli kuukausi. Classicin viidenteen peräkkäiseen mestaruuteen luotsannut Irina Peltola valittiin vuoden naisvalmentajaksi.
- Vitsaileekohan se, ihmetteli liiton mies Markku Huoponen vuoden poikajunioriksi valitun Miko Kailialan puhetyyliä. Ei se vitsaile. Puhui vain melko paksua turkua.
Tilaisuudessa tapahtui kaikenlaista, mutta nämä silmälasipäiset herrat eivät nähneet mitään.
Herrasmies- ja herrasnaiskipparit: Ville Kuusela, SPV ja Elina Enlund, Tiikerit. - Mä oon ylpee isistä, huusi Kuuselan tytär takarivistä, kun Ville-isä kävi hakemassa lautasensa liiton herroilta.
Median monitoimimies Reeo Tiiainen oli kasvattanut tyylikkäät kevätviikset.
Vuoden tyttöpelaajaksi kruunattu Tiikerien Laura Manninen (kesk.) häkeltyi valinnastaan. MM-kultatyttöjen kippari totesi, että palkinto olisi pitänyt antaa Classicin Tiia Raitaselle. Kuvassa laidoilla pönöttävät herrat Ahde ja Kinnunen.
Tiia Ukkonen valittiin vuoden naispelaajaksi. Vasemmalla könöttää tyttöjen MM-pokaali.
Herrat Kinnunen ja Ahde kukittivat kultatytöt.
Jani Alkio paineli tilaisuuden läpi edellisen yön Stanley Cup -selostussilmillä.
Kuvissa tyttömaajoukkueen taustaryhmää. Leveimmän hymyn tarjoilee tyttöjen päävalmentajaksi siirtyvä Jukka Kouvalainen.
Ja ei muuta kuin kakkua naamaan. Oli muuten hyvää mitalikakkua. Ainakin Pääkallo.fi:n mielestä.

7 comments

  1. Ihmettelin myös ettei Raitanen voittanut tyttöjuniori-palkintoa. Voitti u19 mestaruuden lisäksi Suomen mestaruuden Classicin johtavana pakkina ja valittiin u19 tähdistökenttään. On Manninenkin hyvä valinta!

  2. Manninen ok, mutta täysin käsittämätön valinta vuoden tyttöpelaajaksi. Jotain selkärankaa nyt tähän toimintaa vihdoin.

  3. Aivan, Raitanen on lisäksi valoisa, muut huomioon ottava ja kaikkia kannustava pelaaja, joka tekee pyytettöömästi hommia joukkueelle, eikä erityisesti korosta itseään missään käänteessää. Raitasen meriitit kaudelta ovat kyllä huomattavasti kovemmat kuin Mannisen. Mutta ehkä nämä valinnat tehdään jollain muulla perusteella, kuin pelaajan ansioilla.

  4. Tää on just tätä, valinnan teki varmaankin tyttöjen maajoukkueen valmennus ja hups uusi päävalmentaja onkin Tiikerien ja Mannisen valmentaja.

    Kuulemani mukaan Erästä menossa iso läjä tyttöjä Tiikereihin koska sieltä todetusti helpompi päästä maajoukkueeseen ja saada näitä kaiken maailman valintoja.

    Manniselle hatunnosto että tunnusti Pääkallolle Raitasen ansainneen palkinnon. Olen siinä täysin samaa mieltä!

  5. Jos katsoo vuoden poikajuniorin valintakrieetejä…. No, joo. Eiköhän tästä ole sanottu ihan tarpeeksi. Ihmetyttää.

  6. Tytöille luvattu paikkoja taiturileireillä ja maajoukkueessa jos siirtyvät tiettyihin seuroihin. Helsingistä pohjoiseen ja helsingistä itään.

  7. Juuri tätä yllämainittua toimintaa tässä tarkoitan. Tuollaiseen pitäisi puuttua jotta toiminta säilyttäisi kasvot koko kansan edessä. Raitanen täysin perusteltu valinta parhaaksi, mutta yllättäen tulikin toisesta seurasta jonka valmentaja myös näistä päättää. Seuraavaksi alkoi naapuriseurasta pelaajavirta tähän seuraan ja samaan tosiaan on pohjoisessakin jo harrastettu. Eipä voida kuin valittaa jos ei liitto tähänkään puutu. Selkärankaa nyt kaverit toimintaanne.