Karsintapommin pudottanut Ilves julkaisi joukkueensa

Miesten Salibandyliigaan yllättäen noussut Ilves on julkaissut kotisivuillaan ensi kauden joukkueensa. Ilves voitti keväällä ratkaisevassa nousukarsinnassa FBT Porin.

– Joukkueen runko on pysynyt varsin hyvin koossa viime vuodesta ja mukaan rinkiin on liittynyt muun muassa Sveitsistä Suomeen palannut Antti Naskali sekä Nokialta Ilvekseen palaavat Miika Nieminen ja Tomi Sarajärvi. Eräs merkittävä muutos joukkueessa on ollut myös Jarkko Hyytiäisen paluu valmennukseen Risto Koljosen aisapariksi, seuran kotisivuilla kerrotaan.

Ilveksen tavoitteet ovat alkavalle kaudelle kovat, sillä päävalmentaja Risto Koljonen vihjailee, että sarjapaikan säilyttämisen lisäksi haaveena on pudotuspelipaikka.

Ilveksen joukkue kaudelle 2012-2013

Maalivahdit
Timo Moisander
Eero Makkonen
Aki Hänninen

Puolustajat
Joni Henttonen
Aleksi Kalliomäki
Heikki Lappi
Toni Valkeejärvi
Paavo Kailiala
Eetu Puustinen
Ville Kangasmäki
Tomi Sarajärvi

Hyökkääjät
Eetu Pättiniemi
Ilkka Pärmäkoski
Markus Lahtinen
Jussi Peltotalo
Jaakko Jyrkkä
Ville Ollikanen
Ville Kautto
Jonne Haapasalo
Tommi Merto
Miika Nieminen
Ilari Taskinen
Antti Naskali

Valmennus: Tommi Hakala, Jarkko Hyytiäinen, Risto Koljonen

Lisää aiheesta Ilveksen sivuilla.

16 comments

  1. Onkohan läpällä heittäny tuon pudotuspelipaikka? Tuolla nipulla vois olla tavoite et voittas kauden aikana ees pari peliä.

  2. Tavoitteethan kannattaa aina laittaa todella alas, niin ei ainakaan pety.

  3. Täällä näyttää olevan ainakin yks kaveri, jota valmennettiin, ja kaks Vilppula Tigersin kaveria.

    Naurakaa vaan. Katotaan syksyllä.

  4. Näin kaikki Porin ja Ilveksen väliset karsintapelit ja voin todeta, että siinä oli vastakkain kaksi aivan surkeaa jengiä. Ilves oli vähän parempi ja nousi. Pori sai 10 pistettä viime runkosarjassa, ja jos Ilves ei keväästä dramaattisesti ole parantunut, se tulee saamaan ne samat 10 pistettä. Ei mitään asiaa pleijareihin. Enkä puhu näin katkerana porilaisena, ei FBT ansainnut säilyä liigassa sillä pelillä mitä pelasi.

  5. Toisin sanottuna Pori oli kahdesta huonosta se vielä huonompi.

  6. Naulalle, niinhän juuri viestissäni sanoin. Ilves oli kahdesta surkeasta se vähä parempi. Ja vielä melko vähän kun voitot menivät 3-2 ja pari peliä ratkesi vasta jatkoajalla. Mutta oli Ilves parempi ja ansaitsikin nousta liigaan. Tampereen seutu ei neljää liigaseuraa kyllä tarvitsisi, mutta perinteikäs Ilves on niistä mielenkiintoisin. Nokiaa ei sen sijaan varmaan kenellekään jäisi ikävä, vaikka kartalta katoaisikin.

  7. Noi pleijarijututhan ny on vaan Koljosen höpinöitä. Suoran tippumisen välttäminen ois Ilvekselle mestaruus.

  8. Ennemmin jopa Ilves kuin Koovee, joka on jotenkin niin alakuloinen, alipalkatun harmaan varastomiehen oloinen demariseura.
    No, Classic hoitaa kannun Tampereelle!

  9. Ainakin Ipalla on liigan karismaattisin valmentaja, Koljonen.
    Ei hypi pikkutähdet silmille.

  10. Mielenkiintoisin nimi listassa on ehdottomasti mv Timo Moisander. Tulee olemaan takuulla ensi kaudella liigan top3 mv:n joukossa jos Koljonen uskaltaa/tajuaa antaa peliaikaa. Kasvoi jo viime kaudella ulos Classicin A-poikien SM-sarjajoukkueesta ylivoimaisuutensa takia. Aivan muuri!

  11. Makkonen on näemmä Clasusta palannut kotipöntön vahtijaksi.
    Ei ihme, kun Nupi siellä pelaa, oli tulos mikä tahansa.

  12. Kailion nimi olisi mukava nähdä vielä kauden aikana Ilveksen listoilla!