PSS hankki riveihinsä kaksi nuorta lupausta

Porvoon Salibandyseura vahvistuu kahdella pelaajalla ensi kauden naisten Salibandyliigaan. Oona-Mikaela Kyllönen, 18, siirtyy PSS:aan 1+1 vuoden sopimuksella Tikkurilan Tiikereistä ja Tiia Lehikoinen, 17, ÅIF:stä 1+2 vuoden kontrahdilla.

Oona-Mikaela Kyllänen on ehtinyt kuulua Tiikerien liigaryhmään jo kolme vuotta. Peliaikaa ja luottamusta alkoi tulla tosissaan viime kaudella, jolloin Kyllönen teki 22 ottelussa viisi maalia ja syötti yhden. Tiia Lehikoinen oli viime talvena nostamassa ÅIF:ää naisten I divisioonaan ja pelasi rinnakkaisedustuksella nuorten SM-sarjaa SB-Pron riveissä.

PSS:n valmentaja Harry Virtanen oli luonnollisesti tyytyväinen mies, kun kahden lupaavan pelaajan seuravalinta oli PSS.

– ”Opa” ja ”Tiitu” ovat molemmat nuoria lahjakkaita tulevaisuuden pelaajia, jotka sopivat hyvin ryhmän ikärakenteeseen. He tulevat kantamaan suurta vastuuta myös tyttöjen SM-sarjassa. Nyt tehtyjen sopimusten lisäksi elokuun alkupuolella on tarkoitus julkaista mahdollisesti vielä 3-4 uutta pelaajaa, jonka jälkeen meillä on ryhmä hyvin kasassa, emmekä aktiivisesti enää hae pelaajia millekään pelipaikalle, Virtanen toteaa PSS:n sivuilla.