Siirtokatsaus: Suomeen palaavasta tähtihyökkääjästä kova taisto

Markus Olkkonen pelasi toissa kaudella Oilersissa. Kuva: Mikko Hyvärinen

Markus Olkkonen
Toissa kaudella Markus Olkkonen pelasi Suomessa Oilersin valkoisissa. Kuva: Mikko Hyvärinen

Sveitsin liigan Alligator Malansissa pelanneesta Markus Olkkosesta käydään Pääkallo.fi:n saamien tietojen mukaan kovaa kisaa. Huhumaahan on päivitetty myös Nokian, Erän ja Happeen tilannetta.

Pelaajasiirtoja seuraavan Huhumaan lisäksi Pääkallon toimitukseen on tihkunut vihjeitä, että Olkkonen olisi palaamassa ensi kaudeksi Suomeen. Tiettävästi vahvimmin tehohyökkääjän ensi kauden seuraksi ovat ehdolla SPV:tä haastamaan pyrkivä helsinkiläisjoukkue SSV sekä Espoon Oilers, jota Olkkonen edusti ennen Sveitsiin lähtöään.

Pääkallo.fi huhuili Olkkosta SSV:hen jo maaliskuussa. Riku Kekkonen siirtyikin jo SSV:n riveihin. Takavuosien unelmaketjua ei kuitenkaan ensi kaudella nähdä yhdessä, koska Kari Koskelainen on jäämässä Sveitsiin. Alligator Malans on jo värvännyt uuden rightinkätisen pistenikkarin hyökkäykseensä, kun se sopi Grasshoppersissa pelanneen Lauri Kapasen siirrosta maalaisseuraan ensi kaudeksi.

Etenkin SSV:n leirissä paine joukkueen vahvistamiseksi on kova Tero Tiitun lähtiessä Ruotsiin ja Suomen mestari Seinäjoen Peliveljien julkaistua todella vahvan joukkueen ensi kaudeksi. Ruotsista palaavan Juha Kivilehdon ensi kauden joukkuetta ei vielä ole julkaistu. Oilers on ollut myös Kivilehdon kintereillä, mutta tarjouksen pitäisi olla todella kova, jotta voisi nähdä Kivilehdon pelaavan jossain muualla kuin SSV:ssä.

Olkkosen SSV- ja Oilers-huhujen lisäksi Huhumaahan on lisätty Happeen alasarjalähtijöiksi Lasse Riitesuo ja Johnny Kotro. Lisäksi huhuista varmoiksi on merkitty Salibandyliiton siirtolistalta poimittuja siirtoja Erän Tuukka Vettenrannan ja Pasi Laitilan osalta sekä Nokialta varmuudella lähtevien Risto Parikan ja Jarkko Lakasen uudet alasarjajoukkueet.

6 comments

  1. Olkkosen Maku, vai eikö riitä sun kategorioissa tähti-kastiin… Hmm, no koviä äijiä sun tähti-hyökkääjissä varmasti on!

  2. aika kova juttu lersseille ois jos tää kaveri ja kivilehto sinne saatas. vielä ku sais pidettyy Kaartisen ja Raikamon jengis nii Oilers pystyy varmasti pelaamaan ensi kaudella mitalipelejä, näin uskaltaisin jopa väittää

  3. Raikamolla diili, ja Kaartinenkin jatkaa jos ei Sveitsiin uskalla lähteä. Olkkonen ja Kivilehto taitavat kyllä jäädä haaveilun asteelle. SSV vie molemmat.