SSV nappasi Sveitsistä Suomeen palaavan Olkkosen

Miesten Salibandyliiga-joukkue SSV kovan luokan vahvistuksen, kun 30-vuotias Markus Olkkonen teki sopimuksen joukkueen kanssa.

Salibandyliigassa pelaamissaan 182:ssa ottelussa Olkkonen on tehnyt tehot 147+156=303. Viime kauden Olkkonen pelasi Sveitsin liigan Alligator Malansissa.

– Markus Olkkonen on SSV:lle tärkeä vahvistus hyökkäyspäähään. Hän on maalintekijä ja right. Myös nälkää miehellä riittää, sillä hän ole vielä voittanut Suomen mestaruutta, manageri Kurre Westerlund Westerlund.

16 comments

  1. SSV haluaa kaikki yksittäiset tähdet, speve treenaa.
    Siinä ne pienet erot sitten tulee…

  2. Ihmettelijän puntti näköjään tutisee jo.

    Ehkäpä sieltä Jyväskylästä teille SPV:ssä vielä joku löytyisi, joka haluaa ajaa kolmesataa kilsaa pari kertaa viikossa, ettei tarvii ihmetellä muiden jokkkueiden hankintoja…?

  3. Speve kerää koko Keski-Suomen, Pohjanmaan ja lähikuntien ja kaupunkien plaajat, ja väittää niitä kasvateikseen.

  4. Mitähän ihmettä te taas selitätte? Näin katkeranako täällä käydään mestareille?

  5. Jos seuran arvoja on ”jatkuva parantaminen” niin onhan ne maakunnista seuraan tulleet silloin omia kasvatteja. Muissa seuroissa ei olisi elääm ollut yhtä rikasta kuin mestareissa!

  6. Katkerana mestareille? Niilo, niilo, niilo,… Jos SPV:läiset ei osaa olla happamana kommentoimatta muiden hankintoja, niin on aivan oikein ja reilua, että joku hieman huomauttaa siitä kuinka todellinen ostojoukkue SPV on.

    Ihmettelijälle taitaa olla vaan happamia noi pihlajanmarjat. Kyllä muakin ottais päähän, jos en mestaruudesta huolimatta sais houkuteltua joukkueeseeni muita kuin jonkun manselaisen pakin. Kun mestaruus ratkesi viimeisen ottelun vikassa erässä, niin itsekin toivoisin, että ens vuonna oltais vähän vahvemmilla, ettei ihan niin täpärälle tarttis mennä.

  7. Kannattaako hankkia muuta kuin joku ”manselainen pakki” (huomio, Hakonen on Jyväskylästä) jos ottaa goldia? SSV vanhenee käsiin, SPV:llä sama runko ja päälle vielä Hakonen.

  8. Eikä se niin varmasti se suomenmestaruus Olkkoselle tule ensikaudellakaan, vaikka Kurre sitä jo vähän lupailee.Moni muukin tulee nälkäisenä kauteen mestaruus mielessä.

  9. näitä treenimestareita on nähty joitain yksittäisiä kausia. En väitä ettei olisi mahdollista pelata useampi kausi putkeen kovaa mutta se kovaa treenaaminen lopulta on yhden tai kahden kauden ihme (Oilers mestaruudet SSVn mestaruuksien välillä. Enpä usko että SSVläiset jättäisivät treenaamatta koska ovat ”YKSITTÄISIÄ STAROJA”. Kyllä se mestaruus tulee muuten tyypit peliesityksillä eikä paperilla niinkuin taitavat Sakke ja Ihmettelijä kuvitella lausahduksillaan.

    J

  10. Joku viisas voisi tehdä vertailun esim. neljästä parhaasta viime kauden jengistä, että kuinka monella pelaajista on näissä seuroissa pelattuja junioriotteluita. Happeelaisetkin (tai keskisuomalaiset, ihan miten vaan) innokkaasti antavat ymmärtää, että suurinpiirtein kaikki A-junnukultaa voittaneet olisivat Happee -kasvatteja, vaikka tosiasiassa iso osa näistä pelaajista on esim. Bluesin tai FCV:n junnumyllyistä lähteneitä.

    Yksi tapa katsoa seuran hankintapolitiikkaa on, että onko pelejä nykyisen seuran junnuissa. Tietämättä hirveästi näistä muista, spvn osalta mestarijoukkueesta tällaiseen yltää ainakin Kiviranta, Kuusela, Koski, Karjala, Mäkelät Niko ja Teppo, Holopainen, Malkamäki, Härkönen, Myllymäki, Keskisipilä, Hakala, Kivimäki, Urmas ja Hankkio. Ja näistä kun finaaleissakin kentällä olivat vissiinkin Kivimäkeä, Hankkiota ja Mäkelä Nikoa lukuunottamatta kaikki muut, liekö ainakaan ssvllä ihan vastaavaa määrää omissa junnuissa kolunneita pelaajia.

  11. Kasvatit..!? Hei, mitä väliä sillä oikeesti on missä seurassa joku on ”kasvanut”. Moni pelaaja on puhjennut kukkaan jättäessään kotiseuran ja päästessään freshiin ympäristöön. Maailmalla on aika yleistä että edustusjoukkueet kasataan menestystä silmälläpitäen.
    Vai vetääkö moni huippujengi valioliigassakin omilla kasvateilla.

    Jos salibandy haluaa olla huippu-urheilua, siltä se pitää näyttää myös ulospäin..?

    Hienoahan se on, jos päiväkodista asti mestaruuteen asti mennään.
    Mut eiköhän ois aika antaa managerien ja päävalmentajien rakentaa/kasata sellaiset joukkueet, kun pystyvät. Saadaa sitten katsella viihdyttävämpää salibandyä me penkinkuluttajatkin..

    pyhä pössis..

  12. ” Jape ” puhuu asiaa. Muut naivit ajattelut voi unohtaa ja liitto voisi myös hylätä kasvattajarahat.

  13. Faktaha on se että KAIKKI joukkueet ottaisivat vahvistuksia,joihinkin vaan on enemmän imua ja kyllähän pelaajat haluaa mennä pelaamaan kannusta…tuskin oikeen mikään raha saisi esim mika kohosta 2 kaudeksi vaikka OLS:iin pelaamaan.Salibandyssä nuo ”palkat” on kuitenkin sen verran pieniä että pelkän rahan perässä ei mene kukaan.Kateelliset puhuu shaiperia ssv:stä ja spevestä,totuus on että ne on rakentaneet mahdolliseksi nykyisen tilanteensa ja kaikki muut pyrkivät samaan!

  14. ”ei me oteta mj-tason pelaajia ku ei ne oo pelannu meijän junnuissa,menkööt muualle” jos halutaan tästä lajista oikeesti ammattilaislaji niin tätähän se just vaatii että rupee raha liikkuun ja pelaajista taistellaan..ei lätkän sm-liigakaan kovin kummosta vielä 80-90-luvun vaihteessa ollut.Mitä pahaa on pelaajien värväämisessä lähi kunnista/ulkomailta?ei mitään!siihenhän pitäisi juuri pyrkiä että saadaan toiminta eteenpäin ja porukka kiinnostumaan ja pääkallo.fi keskustelijat kateelliseksi..;)KATEUS PITÄÄ ANSAITA!hyvä SSV,hyvä Classic,hyvä SPV!hienoa on myös kun pienet seurat kyykyttää isoja oman kylän pojilla,esim Happee viime vuonna.

  15. Tämä taituri olisi mielenkiintoista nähdä forstenin ja mikken rinnalla.