Tikka ja Kauko jatkavat Happeessa

Happee on tehnyt kolme tärkeää jatkosopimusta, kun Petri Kauko, 32, Otto Tikka, 22, ja Panu Kotilainen, 20 jatkavat seurassa. Lisäksi Happeen edustusmiehistö on tehnyt sopimuksen viime vuonna A-junnuissa pelanneen Lauri Lavosen, 20, kanssa.

Kaukon ja Lavosen sopimukset ovat kaksivuotisia. Näiden sopimusten myötä Happeen ensi kauden kenttäpelaajisto alkaa olla kasassa, sillä 24 pelaajaa on saanut kunnian raapustaa nimensä Hirviteatterin esiintyjälistaan.

Petri Kauko on toiminut viimeiset kaksi kautta Happeen kapteenina ja teki viime kaudella myös ensiesiintymisensä miesten maajoukkueessa. Viime kaudella Kauko oli koko Salibandyliigan runkosarjan pistepörssissä neljäs tehoin 19+45=64. Tuleva kausi on Kaukolle jo 15. perättäinen Happeen paidassa.

Otto Tikka on nuoresta iästään huolimatta jo kokenut tekijä Happeessa. Kovaa laukova puolustaja Tikka kuuluu tänäkin vuonna miesten maajoukkueen kesärinkiin, josta valitaan tulevan syksyn MM-kisajoukkue. Hänelle alkava kausi on kuudes perättäinen Salibandyliigassa ja Hirvipaidoissa. Viiden aikaisemman kauden aikana Tikka on nakuttanut puolustajalle kiitettävät tehot, sillä 107 ottelussa hän on kerännyt pisteet 42+41=83.

Panu Kotilainen on pelannut Happeessa tähän mennessä neljä kautta, joiden aikana hän on hankkinut 77 ottelussa tehot 36+30=66. Liukasliikkeinen ja taitava Kotilaisen veljessarjan edustaja on myös kolunnut läpi junnumaajoukkueita ja hankkinut vyölleen ehkäpä ainutlaatuisen meriitin koko Suomessa: viisi perättäistä A-poikien Suomen mestaruutta.

Lauri Lavonen on vielä suurelle yleisölle tuntematon nimi. Pallollinen puolustaja johti viime kaudella Happeen A-poikia kapteenin elkein kohti Suomen mestaruutta.