ÅIF kaatoi Westend Indiansin

Westend Indiansin miesten edustusjoukkue kohtasi keskiviikkona sipoolaisen ÅIF:n harjoitusottelussa. Pienellä miehistöllä otteluun lähtenyt ÅIF hallitsi maalitilastoja läpi ottelun ja kuittasi 6-3 voittonumerot joukkueiden syksyn ensimmäisestä kohtaamisesta.

Ottelun alku oli täysin kotijoukkueen, sillä vain 10 sekunnin pelin jälkeen oli pallo ensimmäisen kerran Indiansin verkossa. Vajaan neljän minuutin kohdalla tulostaululla komeili kotijoukkueen 2-0-johtolukemat. Ensimmäisen erän jälkeen oltiin maalin takaa-ajoasemassa, 3-2, ja kahden erän jälkeen tilanne kotijoukkueelle 6-3. Kolmas erä jäi maalittomaksi.

Indiansin päävalmentaja Mikko Laurikainen näki joukkueen toteuttaneen viikolla harjoiteltuja asioita, mutta uudet kuviot eivät vielä tulleet selkäytimestä.

– Viikolla on käyty pallollista peliä läpi ja tavoitteena oli tuoda uusia asioita tänään peliin. Tavallaan siinä onnistuttiin, mutta vielä tekeminen meni liikaa miettimiseksi ja liikkeisiin tuli viiveitä.

– Saatiin tästä oikein hyvä tapahtuma ja olen tyytyväinen pelin antiin. Parannettavaa löytyy erityisesti peittopelistä, sillä kaverilta lähti aivan liikaa vetoja meidän maalia kohti.

Indiansin miesten seuraava harjoitusottelu on keskiviikkona 29.8., kun vastaan asettuu Espoon Oilersin liigamiehet. Ottelu pelataan Tapiolan Urheilutalolla kello 20.30-22.00.