Classic edistää maahanmuuttajien kotoutumista

Salibandyseura Classic on ensimmäisten salibandyseurojen joukossa Suomessa edistämässä maahanmuuttajien kotoutumista liikunnan avulla ja samalla levittämässä monikulttuurista toimintamallia suomalaisissa salibandyseuroissa.

Seuran tiedotteen mukaan Respect säbä -nimeä kantava hanke on osa Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää hankeavustusta ”Maahanmuuttajien kotouttaminen liikunnan avulla”.

Respect säbä -hankkeeseen kuuluu osana muun muassa monikulttuurinen liikuntaviikonloppu, joka järjestetään 10-11.11.2012 Tampere Areenalla. Tapahtumassa nähdään erilaisia esiintyjiä ja muuta ohjelmaa. Lauantai-päivä huipentuu Respect-tähdistöotteluun ja miesten liigaotteluun.

Lisää hankkeesta Classicin kotisivuilla.

4 comments

  1. Classicille 10 pistettä ja papukaijanmerkki näistä hienoista tempauksista. Seuran markkinointipuoli on erittäin innovatiivinen, ja heistä saisi moni salibandyseura ottaa oppia. Näin viedään salibandyä eteenpäin.

  2. Hieno juttu!

    Vielä kun se urheilupuoli miesten osalta saataisiin joskus kuntoon…

  3. Liikunnan/urheilun kautta tapahtuva toiminta on mielestäni todella hyvä keino kotouttaa maahanmuuttajia suomalaiseen yhteiskuntaan. Sitä käytännön näkemystä ruohonjuuritasolta, joka poliittisilta päättäjiltä valitettavan usein puuttuu.