Classic jäi hallitsevan mestarin jalkoihin

Classic ja SPV kohtasivat torstaina Tampereella Players Night-tapahtumassa. Hallitseva mestari SPV osoitti tamperelaisille kaapin paikan voittamalla ottelun lukemin 12-6.

SPV johti ottelua jo kahden erän jälkeen vakuuttavasti 10-3. Peliveljien pistenikkarit ottelussa olivat Henri Myllymäki 2+1, Erik Härkönen 2+1, Ville Kuusela 1+2 ja Sami Koski 1+2. Classicista Ville Matikainen iski kaksi maalia.

– Ensimmäisessä erässä maalipaikat menivät aika lailla tasan. Mutta kun emme onnistuneet ja kaveri teki maalit, iski meille selvä lamaannus. Saimme kuitenkin luotua hyvin tekopaikkoja ja käännettyä peliä varsinkin alussa, Classicin uusi päävalmentaja Jarkko Rantala toteaa seuran nettisivuilla.

– Toki olisimme voineet kykkiä sumpussa puolustaen, mutta se ei ole oikea tie kehitykseen. Haemme oppia tästä ja nyt pitää tutkia videomateriaalia, jotta nähdään miksi parhaalle sektorille jäi niin paljon tilaa, Rantala kommentoi.

Ottelut jatkuvat Classicin osalta perjantaina, kun vastaan asettuu liiganousija ja paikallisvastustaja Ilves. Tuo kohtaaminen alkaa tänään Tampere Areenalla kello 19.00.

-Täytyy vähän tutkailla millaisella rosterilla pääsemme perjantaina liikkeelle. Tänäänkin oli aika junioripitoinen kokoonpano ja nyt taisi vielä Markus Lehtivuorikin siirtyä sairastuvan puolelle, Rantala päättää.

One comment