Karjalainen: Josballe hyökkääjä Erästä – tässä on joukkueen sopimustilanne

Opiskelut vievät Jiri Tikkasen (nro 90) Joensuuhun. Kuva: Mikko Hyvärinen

Opiskelut vievät Jiri Tikkasen (nro 90) Joensuuhun. Kuva: Mikko Hyvärinen

22-vuotias hyökkääjä Jiri Tikkanen pelaa ensi kaudella Josban riveissä. Viime kaudella ajoittain myös puolustajana pelannut Tikkanen siirtyy Joensuuhuun Tapanilan Erän riveistä.

Tikkasen siirrosta uutisoi sanomalehti Karjalainen verkkosivuillaan.

-  Pelasin viime kaudella kolmoskentässä ja pyrin saamaan nyt isomman rooliin. Pääsin opiskelemaan Joensuun yliopistoon kauppatieteitä, Tikkanen kommentoi Karjalaisen mukaan.

Viime viikon lopussa Josba kertoi tehneensä sopimuksen myös kahden entisen NST-pelurin kanssa. Josba saa riveihinsä Joonas Puhakan, 23, ja Tatu Könösen, 21. Puolustajana pelaava Puhakka on pelannut neljä liigakautta kasvattajaseura NST:ssä, kun taas hyökkääjänä pelaavalle Könöselle edelliskausi oli hänen ensimmäisensä korkeimmalla sarjatasolla.

Josballa on nyt kasassa 23 pelaajasopimusta. Karjalaisen mukaan joensuulaisjoukkue neuvottelee vielä 2-3 pelaajan kanssa. Yksi neuvottelujen kohteista on monivuotinen puolustaja Tomi Lautanen.

Josban pelaajatilanne:

Maalivahdit
Lauri Hyytiäinen
Jesse Huurrekorpi

Puolustajat
Joonas Puhakka
Niko Kejonen
Juuso Ojanen
Jesse Reijonen
Lauri Laukkanen
Daniel Kläger
Simon Stauffer

Hyökkääjät
Jiri Tikkanen
Tatu Könönen
Otto Moilanen
Petri Väänänen
Perttu Puska
Joonas Makkonen
Mikael Ahponen
Juhana Särkelä
Mikko Niiva
Henrik Kinnunen
Pauno Kajoksinen
Joona Gröhn
Jaakko Sariola
Samu Raatikainen

Karjalaisen alkuperäisen uutisen aiheesta voi lukea tuosta.

4 comments

  1. Tikkanen, Könönen ja Puhakka vahvistavat Josbaa juuri sen verran sopivasti, että sarjapaikka ihan varmaan säilyy, ja mahiksia on jopa kahdeksan kärkeen. Ode Moilasen pitää vaan ottaa roolia valmennuksessa, siitä Hämäläisestä ei ole liigatason ykköskoutsiksi.

  2. Josballa mielestäni selkeästi parempi joukkue kuin vimme vuonna.
    Erityisesti hyökkäys on ehdontonta play-off tasoa. Toivottavasti paluu kahdeksan parhaan joukkoon ensi kaudella.

  3. Juu hyökkäys on jäätävän kova! Ehkä jopa mitalleille? Herätys nyt.. tossa hyökkäyksessä ei ole ainuttakaan playoff tasoista äijää!

  4. moilanen, väänänen, puska, kajoksinen ja särkelä ehdotonta play-off tasoa. monien vuosien kokemuksia, mitaleja, maajoukkuetta niin miehissä kuin pojissa, sekä muuten vaan mentaalisesti sekä taidollisesti erittäin taitavia!