Liiganousija julkaisi joukkueensa – vähän vaihtuvuutta

Arkistokuva: Jari Turunen

Kaksi vuotta Divarissa viettänyt OLS teki paluun ja nousi viime kauden päätteeksi selvällä erolla suoraan Salibandyliigaan. OLS hävisi kauden aikana vain neljä ottelua ja voitti sarjan 11 pisteen erolla toiseksi tulleeseen Ilvekseen nähden.

Nyt liiganousija on julkaissut ensi kauden joukkueensa. Viime kauteen nähden vaihtuvuutta on vähän. Viime kauden joukkueesta ainoastaan kapteeni Tapio Ala-Rautalahti ja puolustaja Sami Lapin ovat poissa. Kaikki muut pelaajat raapustivat nimensä jatkosopimukseen.

OLS saa kaksi paluumuuttajaa riveihinsä, kun Lindgrenin veljekset Jukka ja Pekka palaavat Ouluun kahden vuoden Loviisan keikaltaan. Kaksikko kuuluu nuoresta iästään huolimatta OLS:n kokeneimpiin pelaajiin. Jukka on esiintynyt liigassa neljä ja Pekka kuusi kautta.

Kolmas uusi nimi on nuorten maajoukkuepelaaja Valtteri Parviainen, joka nousee liigarinkiin omista junioreista. OLS:n tiedotteen mukaan seura luottaakin vahvasti oman sekä lähialueen kasvatustyön tuloksiin ja Parviaisen lisäksi sellaisilta nuorilta, kuten Ville Turula, Petri Rantala, Mikko Saarnio, Tatu Kiipeli ja Jari Karjalainen odotetaan nousua lähivuosina luottopelaajiksi.

Valmennuksesta vastaa kokonaisuudessaan sama kolmikko kuin viime kaudellakin. Jarmo Härmä on päävalmentaja ja hänen apunaan ovat Kaapo Rossi sekä fysiikkavalmentaja Jaakko Tornberg.

OLS:n on aloittanut harjoitusottelut voittamalla Blue Foxin kahdesti ja Merikosken kerran. Vierailu puolustavan mestarin SPV:n kotiluolaan päättyi tappioon. Harjoituskausi koostuu vielä kahdesta ottelusta Happeeta vastaan ja kotiturnauksesta Linnanmaalla 8.-9. syyskuuta. Kalenterissa on myös uusinta Merikoskea vastaan.

Salibandyliiga alkaa 21. syyskuuta. OLS:n tuplaviikonlopun vastustajat ovat Happee ja TPS. Ottelut pelataan poikkeuksellisesti Ouluhallissa. Yleisötavoitteena on vähintään 1500 katsojaa molempiin otteluihin. Muut pelit pelataan Linnanmaan liikuntahallissa.

OLS:n joukkue kaudella 2012-2013

Maalivahdit
Toni Pallari
Erkki Pasanen
Niko Pirkola

Puolustajat
Arttu Hakala
Jari Karjalainen
Niko Kvist
Timo Kukkonen
Jukka Lindgren
Jani Lämsä
Iiro Moilanen
Antti Nieminen
Ville Oksa
Jani Raitanen
Mikko Saarnio
Otso Tornberg

Hyökkääjät
Jukka-Pekka Järvenpää
Tatu Kiipeli
Erkki Latvalehto
Pekka Lindgren
Jouni Määttä
Harri Naumanen
Petri Niemelä
Valtteri Parviainen
Petri Rantala
Petro Rautio
Anssi Soini
Olli Tornberg
Veli-Pekka Turula
Ville Turula

6 comments

  1. Lindgrenien nimet puuttuvat liiton hyväksyttyjen pelaajasiirtojen listalta. Onkohan siirroissa vielä epäselvyyttä?

  2. ols lähtee ensi kauteen selvänä suosikkina, jopa mestaruuspokaali on kuljetettu oulun suunnalle. Terveisin Ei sitä ikinä tiedä miten Ols pelaa, jea hei hei

  3. Sama nippu kun viime kaudella melkein niin onhan tuo nähty! 😀 kausi liigassa ja sitten taas seuraava kausi ihmetellään divarissa että mikä meni mönkään 😀
    Sitten taas noustaan ja tiputaan….

  4. Sama porukka ollut koossa jo usean kauden ajan… muutama vahvistus tullut niin todellakin on kovempi nippu kuin viime liigakaudella! Joukkue vuosien aikana hyvin hitsautunut yhteen ja luultavasti siitä on paljon apua.. ei muuta ku tsemiä OLS!!!!