NST aloitti treenipelit kahdella tappiolla ja yhdellä voitolla – Arposesta kapteeni

Tuomas Arponen kipparoi NST:n liigajoukkuetta kaudella 2012-2013. Kuva: Mikko Hyvärinen

Tuomas Arponen kipparoi NST:n liigajoukkuetta kaudella 2012-2013. Kuva: Mikko Hyvärinen

Hyökkääjä Tuomas Arponen on NST:n miesten Salibandyliiga-joukkueen kapteeni kaudella 2012-2013. Joukkueen pelaajisto ja valmennus valitsivat kapteeniston viikonlopun Tampereen harjoituspelien yhteydessä.

Joukkueen varakapteeneiksi nimettiin puolustajat Aki Seppälä, 33 ja Iikka Voutilainen, 26. Lisää NST:n tuoreista kapteeneista voi lukea seuran kotisivuilta.

NST aloitti harjoitusottelunsa viime viikolla. Kolmesta kamppailusta kertyi kaksi tappiota ja yksi voitto. Ensimmäisessä kamppailussa Koovee oli parempi lukemin 10-3. Toinen ottelu poiki voiton 7-5-voiton Ilveksestä. Viikon kolmannesta ja viimeisestä ottelusta tuli tappio Classicille lukemin 8-2.

Jos NST:n kuulumiset kiinnostavat, niin kapteenistonimitysten ja treenipeliraporttien lisäksi kannattaa lukaista läpi Antti O. Arposen tuore arvio NST:n joukkueesta.

3 comments

  1. Tampereen pelejä seuranneena voi todeta, että NST lienee tällä kaudella parempi kuin viime syksynä. Rehellisyyden nimissä pitää muistaa, että en nähnyt turnauksessa maalivahti Monthania, puolustuksen Seppälää enkä Voutilaista enkä maalintekijöitä Mäkelää ja Louhelaista. Ilman heitäkin NST selvisi tulevia mitalijoukkueita Classicia ja Kooveeta vastaan ihan hyvin ja voitti Ilveksen.

  2. Ei ehkä ihan valovuotta mutta jonkin verran. Liekö vaikuttanut edellispäivän koovee ja aamupäivän ilves pelit.