Ossi Lahti siirtymässä Sveitsiin

Viime kaudella Lappeenrannan NST:tä edustanut Ossi Lahti siirtyy Sveitsiin, kertoo Kansainvälisen Salibandyliiton siirtolista.

Salibandyliigan pelaajasiirtoja seuraavassa Huhumaassa on pitkin kesää huhuiltu Lahden lopettamista huipputasolla. IFF:n siirtolistan mukaan maalivahti olisi siirtymässä Sveitsin kolmanneksi korkeimmalle sarjatasolle. Lahden uusi seura on Sveitsin 1.Ligan Iron Marmots Davos-Klosters.

Lahti ei ole ainoa Sveitsin alasarjaan siirtyvä suomalainen pääsarjapelaaja. Pääkallo.fi uutisoi aiemmin Olli Oilingin siirron Sveitsin mestari Wiler-Ersigenistä 1.Ligan Floorball Thurgaun riveihin.

Lahden siirto on päivitetty kesän aikana jo yli 340 kommenttia keränneeseen Huhumaahan.

2 comments

  1. Eikös Sveitsin kolmannelle sarjatasolle siirtyminen ole käytännössä samaa kuin lopettaminen? Ilmeisesti Ossille on siellä työpaikka, ja salibandy menee harrastuksena.

  2. Itse kyseistä sarjaa pelanneena sanoisin, että kyllä se vahvasti siltä näyttää mitä Pelimies epäilee. Sarjan taso on aivan järkyttävän huono. Muutama ok kaveri per joukkue, jotka usein liigareservejä ja loput sitten ihmettelevät, että miten mailaa pidetään kädessä ja lajia pelataan. Keskimäärin sarjan taso vastaa mielestäni sellaista Suomen 4div. tasoa.