Perheenlisäys venytti Lautasen jatkopäätöstä

Miesten Salibandyliiga-joukkue Josba on tehnyt tärkeän jatkosopimuksen. Kokenut puolustaja Tomi Lautanen kirjoitti nimensä vuoden jatkosopimukseen.

Josban verkkosivujen mukaan Lautasen päätös jatkosta venyi myöhälle syksyyn perheenlisäyksen ja työasioiden johdosta, mutta Josban onneksi siviilipuoli mahdollistaa pelaamisen vielä ainakin tulevalla kaudella.

Lautasen jatkosopimuksen lisäksi Josba kertoo uudesta valmentajakiinnityksestä. Joukkueen valmennusta vahvistaa Ilpo Tuononen, joka palaa muutaman välivuoden jälkeen penkin taakse. Tuononen valmensi Josbaa päävalmentajana kaudella 2004-2005.

Josban päivitetty sopimustilanne:

Maalivahdit
Jesse Huurrekorpi, Lauri Hyytiäinen

Puolustajat
Tomi Lautanen, Niko Kejonen, Daniel Kläger, Simon Stauffer, Joonas Puhakka, Jesse Reijonen, Juuso Ojanen, Lauri Laukkanen

Hyökkääjät
Petri Väänänen, Otto Moilanen, Joonas Makkonen, Juhana Särkelä, Perttu Puska, Jiri Tikkanen, Mikko Niiva, Pauno Kajoksinen, Henrik Kinnunen, Tatu Könönen, Jaakko Sariola, Mikael Ahponen, Samu Raatikainen

12 comments

  1. Tiukkaa tekee Josballa tuolla miehistöllä yrittää pleijareihin. Todennäköisesti runkosarjan 9-11. Se on realismia.

  2. Josba muuten voitti ekan harkkapelinsä 14-3 divarinuosija Top Teamiä vastaan

  3. Aina samaa jorinaa! Jengi tulee olee kahdeksen joukossa aivan varmasti! Taitaa joitain nimiä muuten puuttua tosta…

  4. Josballahan on paras nippu vähään aikaan. On edellytyksiä parantaa viime kaudesta.

  5. Lautasen jatko tärkeä vaikka mies ei ihan parhaiden vuosien tikissä olekkaan. Nuorella porukalla on johtavat pelaajat vähissä. Otto ja Lautanen näyttää esimerkkiä. Tomia tärkeämpi vahvistus on kuitenkin Ilpon paluu penkin taakse. Näin valmennuksen uskottavuus nousi 90 % vaikka Ilpolla lieneekin hiukan taukoa valmennusrintamalla.

    Josbassa näyttäisi olevan positiivisesti puhaltavat tuulet ja vanhoja kaunoja on tosiaan kuopattu kunnolla. Toivotaan myös junnupuolelle nostetta, sieltä ne tulevaisuuden liigapelaajat joensuuhun kasvatettan. Vain satunnaisia opiskelmaan tulevia pelaajia saatetaan muualta saada.

  6. Missäs Liimatta? Ei näy huhuissa eikä missään listassa. Ei kuitenkaan sysihuono ollut viimeksi.

  7. Joona Gröhnillä on sopimus Josban kanssa. Ja kuulemma Arto Vainikainen olisi tehnyt sopimuksen Josban kanssa. Joukkue vaikuttaa kyllä ihan hyvältä ja uskon että Josba on runkosarjassa 8 joukossa.

  8. Vainikaisella sopimus josban kanssa! miks se sit pelaili NST:n mukana treenipelit??

  9. Kyllä Arto on kovasti Lappeenrantaan jäämässä jos vaan miehen työasiat järjestyy. Ja Joona Gröhn on kyllä Josban sopimuspelaajien joukossa, on vaan listattu niin sanotuks pitkäaikaispotilaaks.

  10. Ja Liimatta on siirtynyt takasin Kuopioon divarijoukkue Welhoihin, siirtolistalta löytyy.

  11. Sami Matikainen oli Josban kauden ensimmäisessä harjoitusottelussa. Näinköhän Matikainen pelaisi tämän kauden Josbassa? Jos pelaa niin siinä olisi kyllä loistava vahvistus Josban puolustukseen!

  12. Onko Liimatan tilanteesta tietoa, että miksi meni takaisin Kuopioon? Eikö sopinut enää ryhmään vai liekö tullut koti-ikävä?