Players Night kerää julkkiksia ja lajilegendoja Tampere Areenalle

Classic järjestää kolmatta kertaa torstaina Players Night -tapahtuman Tampere Areenalla. Tarjolla on huippusalibandya, lajilegendoja ja julkkiksia.

Tapahtuma pelataan 16.-18. elokuuta. Miesten Salibandyliiga-joukkue Classic kohtaa Ilveksen, NST:n ja Suomen mestari SPV:n.

Mukana myös ensimmäistä kertaa Legendojen sarja, joka vedetään kokonaisuudessaan läpi lauantaina 18. elokuuta. Lajilegendoista takaisin laatikkoon hyppäävät muun muassa Vesa Punkari, Janne Tähkä, Vesa Nordling, Sami Mattila, Juha-Matti Sepponen, Vesa Wettervik ja tietenkin Vellu Koivunen. Salibandytaitojaan yleisölle esittelevät myös muun muassa näyttelijä Heikki Vihinen ja ex-kiekkoilija Juha Hautamaa.

Lisää tietoa Players Night -tapahtumasta ja tarkemmat otteluohjelmat voi katsoa Classicin kotisivuilta.

5 comments

  1. Ilveksen liigataso testataan viikonloppuna. Kauden alkuun enää kuukausi, kyllä jengit alkaa olla kasassa. Ketjukoostumuksia tietysti kokeillaan ja harjoitellaan, mutta kun kaikki harjoittelevat samaa asiaa, niin kyllä lopputuloksia voi aika vakavasti noteerata. Jos Ilves nyt häviää esimerkiksi NST:lle usealla maalilla, niin kuinka se voisi voittaa saman porukan syksyllä sarjapelissä? Jos SPV jyrää elokuussa kaikki, niin kyllä se jyrää myös syys-lokakuussa.

    Mielenkiintoisinta on nähdä mitä muutoksia Rantala on tehnyt Classicin pelaamiseen.

  2. Kaikki joukkueet eivät missään nimessä harjoittele samoja asioita, esim KRP hävisi Steelersille harjoitusottelussa ja sinun ajattelutavallasi pelin lopputulos olisi lähes varmuudella sama kahden kuukauden päästä: ”KrP:n täysin uusittu valmennusryhmä on lähtenyt ajamaan uutta pelitapaa sisään joukkueeseen ja se luonnollisesti näkyi vielä virhesumana niin pallottomassa kuin pallollisessa pelissä.”

    Samoin tuollaisessa turnauksessa lähdetään eri peleihin erilaisista harjoituksellisista ja pelillisistä näkökulmista, kun yhtään pistettä ei voitto sarjataulukkoon vielä tässä vaiheessa kautta tuo.

    Sinänsä siitä olen lähes samaa mieltä että tässä vaiheessa kautta vahvat joukkueet ovat vahvoja myös syksymmällä, mutta enempää en lähtisi yksittäisistä otteluista päättelemään ..

  3. Miten päättyi torstaina Classic-SPV? Ilmeisesti Classic hävisi, kun ei ole seuran sivuilla juttua pelistä.