Poikamaajoukkueen leiriryhmä Tampereen-leirille nimetty

Suomen poikamaajoukkueen pelaajat Tampereella 13.-16.9.2012 pidettävälle leirille on valittu. Päävalmentaja Jarkko Rantalan joukkueen runko on pitkälti sama kuin edellisellä leirillä.

Salibandyliigan nettisivuilla julkaistun uutisen mukaan ensimmäisen kerran maajoukkueessa esiintyvät vuonna 1995 syntyneet Eemeli Peltonen (SPV) ja Samu Saari (Koovee) sekä vuotta vanhemmat Erik Storgårds (SSV) ja Mikko Kirvesniemi (Indians).

Poikamaajoukkueen leiriryhmä 13.-16.9.2012

Maalivahdit:

Roope Mutka, SPV
Lassi Toriseva, SC Classic
Mikko Kirvesniemi, Indians

Kenttäpelaajat:

Krister Savonen, SC Classic
Ossi Koskinen, Oilers
Eemeli Peltonen, SPV
Erik Storgårds, SSV
Tuomas Aho, Koovee
Vertti Wigren, SC Classic
Eero Myllykangas, Koovee
Lassi Kotovaara, Happee
Valtteri Parviainen, OLS
Petro Rautio, OLS
Miikka Mertaniemi, Indians
Tuukka Vettenranta, Erä
Peter Kotilainen, Happee
Henri Alho, TPS
Roni Laasonen, SSV
Veli-Pekka Turula, OLS
Samu Saari, Koovee
Markus Lammi, Karhut

Päävalmentaja: Jarkko Rantala
Valmentajat: Miikka Lamu, Mikko Laurikainen ja Tapio Tamminen

Salibandyliigan uutiseen

10 comments

  1. Ilmeisesti osaan valinnoista vaikuttivat jo aikaisemmat näytöt ja osaan ei. Pohjola cupin ja kevään Tsekki-maaottelujen jälkeen muutamat valinnat tuntuu ihmeellisiltä, joskin perisuomalaiseen tapaan ”varmoilta”. Joka tapauksessa joukkue on kova ja MM-kullan hakeminen vain muodollisuus. Kyseessä on kuitenkin yksi Suomen kovimmista ikäluokista (-94) koskaan.

  2. Kuten Osku mainitsit, niin ainakin itse löysin 4-5 nimeä joiden mukanaolo on aavistuksen kyseenalaista tuoreiden näyttöjen, ja miksei Tsekki-matsienkin perusteella. No, joka tapauksessa ryhmä on kovempi kuin vuosiin, ja jos mukaan saadaan vielä em. Salo ja Immonen niin aika nimekäs nippu on kasassa. Jännä nähdä onko Rantalalla asennetta sitten nostaa todellisia yllättäjiä/onnistujia ns. ”nimien” ohi lopullista rosteria miettiessä, kun ei ainakaan näköjään tätä leiriryhmää valitessa ollut.

  3. No en ala nimeämään ketään ketä ei mun mielestä tonne kuuluisi. Noi on kuitenkin vielä junnupelaajia. Itse olisin vaihtanut yhden maalivahdin ja ottanut ainakin pari Pohjola cupissa onnistunutta -95 hyökkääjää mukaan. Kyseessähän on vielä ”vain” leiriryhmä, joten miksi ei annettaisi Pohjolassa onnistuneille näyttö mahdollisuuksia?

  4. Osku puhuu asiaa!.Kuumat leirille ja toiset antakoon vielä muualta näyttöjä..Pohjola cupissa epäonnistuneet pois!..toistaiseksi.