Santtu Mannerin ura paketissa – ”Polvi ei enää kestä”

SSV-hyökkääjän viimeiseksi liigaotteluksi jäi viime kevään SM-finaali Seinäjoella. Kuva: Mikko Hyvärinen

SSV-hyökkääjän viimeiseksi liigaotteluksi jäi viime kevään viides ja ratkaiseva SM-finaali Seinäjoella. Kuva: Mikko Hyvärinen

Yksi miesten Salibandyliigan kaikkien aikojen kovimmista maaliruiskuista lopettaa uransa. SSV-hyökkääjä Santtu Mannerin polvi ei enää kestä pelaamista.

– Ikävä kyllä polvi ei kestä enää harjoittelua ja pelaamista huipputasolla, joten olen päättänyt lopettaa pelaajaurani viime kauteen. Päätös oli tavallaan helppo, sillä en enään parina viime kautena pystynyt tekemään laadukkaita harjoituksia ja tämän takia omalle tasolle pääseminen oli mahdotonta. Olen aina sanonut että pelaan niin kauan kun tunnen että voin kehittyä pelaajana ja urheilijana, joten nyt on hyvä lopettaa, Manner kommentoi SSV:n kotisivuilla.

Manner ehti edustaa pitkällä urallaan RuRua, SSV:tä ja ruotsalaista Helsingborgia. Uran varrelta palkintokaappiin on kertynyt mm. MM-kulta vuodelta 2008, seitsemän SM-kultaa, kaksi hopeaa, yksi pronssi sekä Eurooppa cup – ja Champions cup -voitot.

Salibandyliigassa Manner ehti paukuttaa hurjat tehot. 308 runkosarjaottelussa tehdyt tehot 331+248=579 oikeuttavat toiselle sijalle koko liigahistoriassa. Pudotuspeleissä Manner keräsi 97 pelissä tehot 68+56=124.

Lisää Mannerin kommentteja voi lukea SSV:n sivuilta.