SPV:n naisten joukkue uudistui rajusti – 12 uutta pelaajaa

SPV:n naisten Salibandyliiga-joukkue lähtee alkavaan kauteen vahvasti uudistuneella kokoonpanolla. Karsintojen kautta liigapaikkansa säilyttäneessä joukkueessa on peräti 12 uutta pelaajaa.

Maalivahti Satu Vuoti ja puolustaja Kati Haapamäki siirtyivät Classiciin. Näiden lisäksi joukkueen jättävät Tampereelle muuttanut Pia-Maria Panula, viime kaudella Tampereelta reissanneet Teija Riihimäki ja Hanna Vallo, kotikonnuille Kokkolaan palannut Sanna Keiski ja alasarjoihin siirtyvä Jetta Munkki. Lisäksi Katja Luhtalan ja Mari Pöntisen urat huipputasolla päättyivät viime kevääseen.

Ryhmään on tullut paljon uusia pelaajia ja yksi paluumuuttaja, kun Katariina Haapasaari palaa takalinjoille. Hyökkäyksessä nähdään myös eräänlainen paluumuuttaja, kun Koovee-taustainen Piia Niemi palaa Salibandyliigaan SPV:n riveissä. Maalivahtiosasto on saanut kaksi uutta vahvistusta, kun Erika Manninen (SB-Pro, TPS) ja Aliina Hannu (FBC Remix) liittyvät joukkueeseen. Uusia tulokkaita ovat myös Eveliina Jokinen (FBC Remix), Anna Kulmala (Nurmon Jymy), Leena Lepikonmäki (Nokian KrP), Janika Ollikkala (FBC Remix), Tanja Rintamäenpää (FBC Remix), Jonna Jänkä (Kirkkonummi Rangers), Tiia Nikkola (FBC Remix) ja Cata Hästbacka Vaasasta.

Lisää SPV:n uudistuneesta joukkueesta seuran verkkosivuilla.

SPV:n joukkue kaudella 2012-2013:

Maalivahdit
Aliina Hannu
Allu Lahtinen
Erika Manninen

Kenttäpelaajat
Alexandra Almén
Maarit Antila
Katariina Haapasaari
Heta Hietikko
Cata Hästbacka
Eveliina Jokinen
Jonna Jänkä
Milja Kiviharju
Reetta Korkki
Anna Kulmala
Marika Kääriäinen
Aino Lepikonmäki
Leena Lepikonmäki
Piia Niemi
Jonna Nieminen
Tiia Nikkola
Anna Nylund
Janika Ollikkala
Iida Pajukoski
Emma Rasivirta
Tanja Rintamäenpää
Piia Suokko
Sanna Vistinmäki

Valmennus
Anssi Pietilä
Janne Oosi
Kim Takala

5 comments

  1. … ja suora putoaja ilmottautui. joukkue kasattu lähinnä kakkosdivaritason pelureista.

  2. olla eri mieltä.Mutta hyvähän se on kun joukkue voi melko paineetta lähteä kauteen.Sinne vaan rotsi auki Seinäjoelle kokeilemaan.

  3. Naisten liigassa useampikin joukkue on joutunut soittelemaan alasarjoista pelaajia tai nuorista junnuista. SPV ei siis ole mikään erityinen poikkeus. Tuntuu olevan nykyään ainoa tapa saada edes joukkueellista pelaajia kasaan ennen sarjan alkua. Aika masentavaa sinänsä..

  4. oisko se liigan supistaminen sitten kuitenkaan niin huono ratkaisu jos pelaajia ei ole?Pelien huono taso ei palvele ketään.

  5. Maalivahteja lukuunottamatta hankinnat ei todellakaan ole vahvistuksia. Varmastikkin olisi löytynyt kovia pelureita muualtakin kuin kakkosdivarin häntäporukasta. Kuitenkaan homma ei näihin kaadu, vaan valmennuskaksikkoon. Jos liigassa haluaa pärjätä niin nyt jo vaihtoon. Ei selittelyjä.