Syksyn kovatasoisin turnaus käyntiin tasapelillä – Katso kuvat

Roni Laasonen pelasi SSV:n ensimmäisessä harjoitusottelussa ykköskentässä. Kuva: Mikko Hyvärinen

Roni Laasonen, SSV - Helsingborg
Roni Laasonen pelasi SSV:n ensimmäisessä harjoitusottelussa ykköskentässä. Kuva: Mikko Hyvärinen

Vantaan Energia Areenalla pelattava Powerade-turnaus pyörähti käyntiin SSV:n ja ruotsalaisen FC Helsingborgin kohtaamisella. SSV nousi loppua kohden lämmenneessä ottelussa kahden maalin takaa tasapeliin 4-4 (0-0, 1-3, 3-1).

SSV:ltä oli mukana vain 15 kenttäpelaajaa. Riveistä olivat poissa muun muassa Saku Lehti, Harri Forsten, Timo Toivonen, Jukka Soini sekä Aaron Fagerholm. SSV:n maalissa pelasi Henri Toivoniemi ja toisessa päässä varsinkin avauserässä hyviä torjuntoja tehnyt David Rytych.

SSV oli siirtynyt kauden ensimmäisen kerran viidellä viittä vastaan harjoitteluun vasta aiemmin viikolla, mikä näkyi otteissa.

– Oli tiedossa, että tämä on ensimmäinen peli. Keskiviikkona pelattiin ensimmäisen kerran viidellä viittä vastaan treeneissä, SSV-valmentaja Mika Ahonen kertoi Pääkallo.fi:lle ottelun jälkeen.

– Peli on vielä alkutekijöissä, mutta hyvin noustiin lopussa tasoihin.

SSV:n maalit viimeistelivät Roni Laasonen, Antti Matikainen, Markus Olkkonen sekä Niclas Meyer. Helsingborgin maaleista vastasivat Carl Wilsson, Linus Nordgren sekä Daniel Johnsson kahdesti.

Tästä Mikko Hyvärisen kuvapakettiin ottelusta

SSV:n aloituskentälliset Helsingborgia vastaan:

1. kenttä:

Markus Olkkonen – Riku Kekkonen – Roni Laasonen
Niclas Meyer – KM Ratsula

2. kenttä:

Mikael Järvi – Antti Matikainen – Juho Järvinen
Erik Storgårds – Petri Kuitunen

3. kenttä:

Henri Tuhkanen – Henri Lehtonen – Tommi Kokkonen
Lauri Lehtonen – Kimmo Kinnunen

Turnaus jatkuu läpi viikonlopun ja mitaliottelut ovat vuorossa sunnuntaina. Turnaukseen osallistuvat mm. kaikki viime kevään SM-mitalistit. Tarkka otteluohjelma löytyy alla olevasta linkistä.

10 comments

  1. miksi Forsten, Toivonen ja Lehti ei ollu mukana? vaikka hyvinhän tuo meni silti.

  2. Soini oli kyynärsauvoilla, ei Fagerholm. Toinen niistä on vaaleahko hyökkääjä, toinen tumma puolustaja. Ihan vaan Tirsalle vinkkinä… 🙂

  3. Kauden kovatasoisin turnaus…
    Kaksi päivää peliä seurattu ja hieman erimieltä jutun otsikon kanssa. Vaikka monelle joukkueelle kauden ensimmäiset pelit niin melko puuduttavaa ja unettavaa sählyä katsomosta nähtynä. Turnauksen järjestäjälle vinkkinä, että jatkossa kannattais varmaan panostaa ihan vähän enemmän turnauksen ennakkomainontaan jos kerran kyseessä on kauden kovatasoisin turnaus. Katsomoihin oli eksynyt vain kourallinen väsyneitä vapaalippulaisia. Niin ja jonkinlainen käsiohjelma turnauksesta, joukkueista ja pelaajista olisi suotavaa.

  4. Älähän nyt! Perjantain helsingborg-ssv oli ainakin 500 katsojaa. Aika paljon perjantain kello 17.30 harjoitusotteluksi, kun kumpikaan joukkue ei edes ollut kyseisestä kaupungista.

  5. Vähän miinusta vielä…sivuilla perhelipulla luvattiin 2 Poweradea mukaan ja tätä paikan päällä kysyttäessä ei ollut asiasta tietoakaan. Arpalipun ostamalla olisi kuulemma saanut, viestintä kuntoon.