TPS-hyökkääjältä kyynärpää sijoiltaan – ”Huusi tuskasta”

Kuva: Tero Töyrylä

Kuva: Tero Töyrylä

Miesten Salibandyliiga-joukkue TPS:n ja kakkosdivarijoukkue SBS Wirmon välisessä harjoitusottelussa lauantaina nähtiin hurja loukkaantuminen. TPS-hyökkääjä Jens Riskan kyynärpää meni sijoiltaan.

Riskan kyynärpää meni sijoiltaan TPS:n otteluraportin mukaan keskialueen harmittomassa tilanteessa. Loukkaantuminen tapahtui kolmannessa erässä reilut kolme minuuttia ennen kamppailun loppua. Riskan loukkaantuminen oli sen verran paha, ettei ottelua pelattu loppuun.

Riska vietiin pois kaukalosta paareilla. Hallilta mies kiikutettiin suoraan sairaalaan.

– Ikävä juttu, mutta kun vahinko on jo käynyt, ei sitä auta jäädä harmittelemaan. Keskitymme vain omaan tekemiseen ja tähän hetkeen, TPS-luotsi Teemu Varis kommentoi.

– Riskalta siis kyynärpää sijoiltaan. Huusi tuskasta. Sairaalaan, twiittasi TPS:ää aktiivisesti kannattava Tero Töyrylä.

Kuva: Tero Töyrylä

TPS:n verkkosivujen mukaan tarkempi toipumisennuste tulee tällä viikolla, mutta Riska itse viestitti Twitterissä, että huilia tulee ainakin kolme kuukautta.

– Nukutuksessa kyynärpää takaisin paikoilleen ja viipalekuvien jälkeen tähystyksessä poistettiin luuta, mitä nivelsiteet oli rikkonut, Riska kirjoitti.

– Kolmisen kuukautta tulee sohva-aikaa, Riska vielä lisäsi.

Itse ottelu päättyi yllättäen SBS Wirmon voittoon lukemin 5-3. TPS kiri Wirmon 3-0-johtolukemista vielä tasatilanteeseen, mutta runsaslukuisen kotilyleisön riemuksi mynämäkeläiset iskivät itsensä uudelleen kahden maalin johtoon.

Raporttia ottelusta voi lukea sekä TPS:n että SBS Wirmon sivuilta.

10 comments

  1. Joukkuetoverit näyttää kuvasta päätellen olevan tosi tosi huolissaan tilanteesta..

  2. Konna78’lle:

    Eiköhän Jenssi tuossa katsonut aiheelliseksi murjaista vitsin, kun pojat niin totisina toljottivat: https://p.twimg.com/A0CGYP2CcAA21wE.jpg

    Äitivainaani sai aikoinaan kuvan, jossa Riihimäen teatterinjohtaja nauroi makeasti kun teatteritalo paloi taustalla … (Ei tosin laittanut sitä lehteen …).

  3. Ei herran jumala tolla pelillä tps voi unohtaa salibandyliigan lopullisesti. Ainoa joka jotain sai aikaiseksi oli Kailiala. Jotain tepsin on tehtävä ettei ensi kaudella divari pelit odota…

  4. jos olit Mynis kattomassa peliä, niin mitä Kailiala sai aikaseksi jossei kahta tyhjään maaliin tehtyä maalia lasketa?

  5. Pitäiskö odottaa hetki vielä kun kyseessä oli ensimmäinen harjoituspeli. Ei nuo Happeet sun muutkaan ole ensimmäisissä peleissä alemman tasoisia jengejä vastaan juhlineet.

    Paikalla olleelle, jännä juttu, yleensä juuri maalit lasketaan. Niitä Kailiala taisi tehdä joku 40 viime kaudellakin. Yllättävän oleellisia tässä pelissä.

  6. paikalle olleelle, kuinka paljon värilliset silmälasisi ovat pelin seurantaasi häirinneet ? kailialan ensimmäinen maali poikittaissyötöstä kaukaata laidasta ja jälkimmäinen maalin edestä miekkailun jälkeen. hyvää huomenta maaseudullekkin 🙂

  7. Paranemisia Riskalle..Tepsi ja Töyrylä tervetuloa Loviisaan perjantaina…

  8. Tero kai lähet faniporukan kans kattomaan Seinäjoelle sitten SPV -TPS peliä, kun sen aika koittaa syksyn mittaan. Oli muute viime vuonna hieno tunnelma sielä vaikka yksin kannustit.