Divarin avauskierroksilla yllätyksiä ja kauniita maaleja – Katso videot

Sarjanousijat Merikoski SBT ja SB Welhot tasasivat pisteet Oulussa. Kuva: Jari Turunen

Merikoski - Welhot
Sarjanousijoista Merikosken ja SB Welhojen tasatessa pisteet Oulussa, joutuivat maalivahdit venymään pallon tielle toden teolla. Kuva: Jari Turunen

Miesten salibandyn Divari starttasi loppuviikolla mielenkiintoisesti, kun kärkeen veikatut Steelers, M-Team ja Blue Fox yllätettiin heti ensimmäisissä otteluissaan.

Steelers oli viikonlopun molemmat ottelunsa voittanutta PSS:aa vastaan hyvin pelissä mukana kaksi erää. Ottelun sinetti tuli kolmannessa erässä, kun vierailijat iskivät neljä maalia viidessä minuutissa. Antti Sihlmanin, Niklas Hornin, Timo Iivosen ja Jori Nyrhivaaran maaleilla tilanne oli porvoolaisille 6-4, mikä jäi lopputulokseksi.

– Me ollaan oltu aina koko ajan vähän edellä vastustajaa harjoituspeleissä ja kun PSS tasoitti, niin me alettiin sooloilemaan. Ei pidetty omaa juttua, meiltä loppui liike, eikä avattu peliä niin kuin pitää. Omassa päässä varsinkin vähän hölmöiltiin ja juostiin, Steelersin päävalmentaja Petri Kemppainen harmitteli.

PSS:n lisäksi kahdella voitolla loistavan startin kaudelleen otti sipoolainen ÅIF, joka otti hienot päänahat sarjan kärkeen veikatuilta M-Teamilta (8-4) ja Blue Foxilta (5-3).

Indians otti perjantain herättävän PSS-tappion jälkeen selvän voiton Karhuista 12-4. Kuvapaketti ottelusta täällä.

Sarjanousijoista Top Team sai kyytiä Blackbirdsiltä, kun taas Merikoski ja Welhot tasasivat pisteet Oulussa maalein 6-6. Jari Turusen ottelukuviin pääsee tästä

– Kyllähän tästä pelistä olisi pitänyt ottaa kaksi pistettä. Pikkuisen jännitettiin ja suorittaminen ei ollut rentoa. Pallon hallinta oli suurimmaksi osaksi meillä, mutta jotain jäi vielä puuttuumaan, Welhojen valmentaja Mikko Tiihonen harmitteli seuran nettisivuilla.

Kauden alku näyttäisi siltä, että Divarin joukkueet ovat intoutuneet tekemään jopa aiempaa ahkerammin maalikoosteita otteluistaan. Alla olevista maalikoosteista voi katsoa monta hienoa osumaa. Divarin viikonlopun otteluista oli viikonloppuna ahkerasti seurantaa myös Twitterissä tagilla #salibandy.

Torstai 20.9.
klo 18.30 Karhut – FoSu 5-2

Perjantai 21.9.
klo 18.30 M-Team – ÅIF 4-8
klo 18.30 PSS – Indians 9-3

Lauantai 22.9.
klo 16.00 SB Vaasa – Merikoski SBT 7-3
klo 17.00 Blackbirds – Top Team 10-4

Sunnuntai 23.9.
klo 14.00 Merikoski SBT – SB Welhot 6-6
klo 14.00 Indians – Karhut 12-4
klo 16.00 ÅIF – Blue Fox 5-3
klo 17.00 Steelers – PSS 4-6
klo 17.00 SalBa – Blackbirds 7-5
klo 18.00 FoSu – M-Team 5-7

Karhut – FoSu:

PSS – Indians:

Merikoski – SB Welhot:

Steelers – PSS:

2 comments

  1. Toivottavasti divarin joukkueet jatkavat näiden hienojen maalikoosteiden väsäämistä, koska ilman joukkueiden tekemiä videoita olisi divarin seuraaminen huomattavasti kuivempaa. Varaukseton littipeukku!