Ilves jyräsi TPS:n: ”Ansaitsee tunnustuksen”

Viikonloppuna Salibandyliigan joukkueet pelasivat Nokian ja NST:n isännöimien turnausten lisäksi myös muita harjoitusotteluja. Happee ja OLS tasasivat voitot keskenään, mutta suurimmasta yllätyksestä vastasi jopa suoraksi putoajaksi veikattu sarjanousija Ilves kuritettuaan TPS:aa selvin numeroin 7-2.

– Tänään olimme todella huonoja. En muista koska olisi noin paljon pallonmenetyksiä ja virheitä pallollisena tullut. Hirveästi ei onnistujia löytynyt, TPS:n Teemu Varis harmitteli TPS:n nettisivuilla.

– Ilves puolestaan ansaitsee tunnustuksen. Heillä oli kokeneita pelaajia, löytyi taitoa ja vaikka ennakkospekuloinneissa heidät on alas listattu, nyt ainakin näyttivät tosi hyvältä.

Toinen sarjanousija OLS aloitti sunnuntain kaksoisottelut Jyväskylässä vahvasti voittamalla Happeen ensin 11-7. Toiseen kohtaamiseen Happee kokosi rivinsä ja jyräsi voittoon lukemin 11-2. Lisää otteluista Happeen sivuilla.

6 comments

  1. Teillä jäi numerot puuttumaan tuosta ekasta uutisesta. 7-2 tuon linkin mukaan.

  2. Rupee varistaki varmaa jännittää ku peli näyttää tolta…. onneks pelit jatkuu pitkälle kevääseen…

  3. Samoilla linjoilla kotkan kanssa!Variksen toiminta näyttää näin katsojan silmään erittäin hämärältä.Tuntuu siltä että kaverin näytöt on annettu.Varis ulos ja vaikka joku toinen lintu laji tilalle.