Josban konkaripakin polvi operoitiin

Josban kokenut puolustaja Sami Matikainen joutuu liiga-avauksen kynnyksellä sairauslomalle. Asiasta kertoo Josban kotisivut.

Matikainen loukkasi polvensa viime torstain harjoituksessa. Vikkeläkinttuinen ja pienikokoinen pelimies operoitiin tämän viikon tiistaina Joensuussa. Josban sivujen mukaan diagnoosi oli oletettua lievempi.
Polvessa todettiin lievä kierukkavamma.

Matikainen nähtäneen Josban paidassa noin kuukauden pelitauon jälkeen.

4 comments

  1. Aika karmea takaisku, Matikaisen kaltaisen ”maailman luokan” pakin varaan on paljon laskettu, kun alkukaudesta tällä materiaalilla täytyisi repiä mahdollisimman monta pistettä mahdollista tavoitteeksi asetettua mitalikantaan paluuta silmällä pitäen.

    Muutenkin pakka tuntuu olevan kauden kynnyksellä sekaisin..valmennukseen lisävahvistukseksi ekana Tuononen, ja kohta perään, että eipä tulekaan, vaan Ruokonen remmiin..ja tätä rataa. Vähemmästäkin joukkueen ilmapiiri tulehtuu. Mikä on sitten Hämäläisen ja Muukkosen rooli…suhteessa autoritääriseen Ruokoseen. Veikkaanpa, että jompikumpi on areenan piippuhyllyllä suputtelmassa madonnamikkiin.

    Ja hyvä kysymys, on että ovatko nämä kallispalkkaiset sveitsiläiset oikeasti vahvistuksia…harjoituspelien perusteella vähän niin ja näin..sama juttu on riittääkö Moilasen jalka enää huippusalibandyyn..miten näihin suhtautuu ”verkkaripalkalla” luutivat nälkäiset juniorit

    paljon on epävarmuutta ilmassa, toivotaan parasta – pelätään pahinta – sitä että seuran talous kestää, ja että pääsarjassa jatketaan..

  2. Josban treeneissä mennään varmasti lujaa, korkealta ja kovaa, toinen juttu miten riittää liigapaikan uusimiseen.. mites Muukkonen ja Kajoksinen, näiden foorumien legendaariset hahmot, joista taannoin jauhettiin useammassakin viesti ketjussa trolleina ja ilman. Eli ilmeisesti taktiikka welho keittää myrkkyjään ja tuleva supertähti hioo jalkakikkojaan. Päivitelkääpä herrojen tuoreimmat kuulumiset?? Onko muutta uutta räjäyttäävää susirajalla? Entäs Sorjonen/Jolkkonen duo, missä vaikuttaa tätä nykyä??

  3. Ihan vaan selvennykseks: Ilmeisesti se on just Ruokonen joka toimii katsomovalmentajana ja Hämäläinen sekä Muukkonen penkkien takana. Paunosta nyt ei hirveesti uutta kerrottavaa, Sorjonen pitää edelleen vapaata valmennuksesta ja Jolkkonen on 2. Divari-joukkue Leban palveluksessa.