Liigan alkuun 11 päivää – viimeisimpien harjoituspelien tuloksia

TPS:n Miko Kailiala on ollut harjoituspeleissä todella vahvassa iskussa. Kuva: Mikko Hyvärinen

Miko Kailiala
TPS:n Miko Kailiala on ollut harjoituspeleissä todella vahvassa iskussa. Kuva: Mikko Hyvärinen

Miesten Salibandyliigan alkuun on enää 11 päivää. Kokosimme yhteen liigajoukkueiden harjoituspelien tulokset loppuviikolta.

SSV voitti perjantaina Ruskeasuolla Divarin M-Teamin 11-7 Juho Järvisen viimeistellessä kolme maalia. SSV pelasi vajaamiehisenä, sillä joukkueelta olivat viikonloppuna Eerikkilässä maajoukkueleirillä Riku Kekkonen, Henri Toivoniemi, Harri Forsten, Timo Toivonen ja Mikael Järvi.

TPS harjoitteli perjantaina KrP:n nurin selvin numeroin 11-4. Tehokkaimpana hääri Toni Läntinen (0+3). TPS päätti harjoituspelikautensa sunnuntaina voittoon Ilveksestä lukemin 5-2 Miko Kailialan kirjauttaessa hattutempun. TPS sai revanssin, sillä Ilves kyykytti aiemmin TPS:aa luvuin 7-2.

– Kehitettäviä löytyy ennen kaikkea olennaiseen keskittymisessä. Nuoren joukkueen juttuja, se on selvä. Kun keskitytään oleelliseen, pärjäämme kyllä tässä sarjassa. Jos taas ajatus karkaa, voitot karkaavat samalla ovenavauksella, TPS:n päävalmentaja Teemu Varis näki.

Ilveksen harjoituspelit jatkuvat ensi viikonloppuna Tampereella, kun Ilves kohtaa Kooveen ja Suomen poikamaajoukkueen Kooveen järjestämässä turnauksessa Kaukajärvellä.

Liiganousija OLS kaatoi Oulussa ilman Johnny Ojalaa ja Jori Isomäkeä pelanneen Divarin Blue Foxin 5-4 (2-0, 1-3, 2-1). Miniturnauksen päättäneessä paikallisväännössä Divarin Merikoski SBT joutui tunnustamaan OLS:n paremmakseen numeroin 10-3 (6-0, 2-1, 2-2). Blue Foxia vastaan OLS:n tehokkain oli Harri Naumanen (3+0) ja Merikoskea vastaan Jani Raitanen (2+2). Keskimmäisessä ottelussa Merikoski yllätti Blue Foxin maalein 7-6 (2-4, 4-0, 1-2).

– Tiukka leiri. Kymmenen tuntia lajia, josta kuusi tuntia treeniä ja neljä peliä, OLS:n päävalmentaja Jarmo Härmä kommentoi seuran nettisivuilla lauantain leiripäivää ja sunnuntain turnausta.

Harjoituspelikaudesta OLS:n saldo oli kolme voittoa Blue Foxista ja Merikoskesta, voitto ja tappio Happeesta sekä tappio SPV:lle.

NST puolestaan harjoitteli viime torstaina nurin kakkosdivarin PoNoVo:n 14-10 (5-3, 4-4, 5-3). NST pelasi ottelun vajamiehisenä, kun kymmenkunta pelaajaa oli poissa kokoonpanossa flunssan ja muiden syiden vuoksi. Hattutemput mieheen kirjauttivat A-junioreista nostettu Valtteri Wuorimies sekä Petteri Puustinen.

Josba puolestaan tasasi viime torstaina pisteet harjoitusottelussa Lehmo Ballsia vastaan lukemin 5-5 (2-2, 1-1, 2-2).

Mestarijoukkue SPV ei pelannut otteluita viikonloppuna, mutta viimeistelynä toimii ensi sunnuntain 16.9. Väli-Suomen väännöt Happeeta vastaan miesten, naisten ja A-poikien otteluissa Nurmohallissa.

10 comments

  1. Pääkallon mukaan Oilers ei pelaa liigaa kun eivät ole vaivautuneet ottamaan selvää heidän harjoitusotteluiden tuoloksista? Näin öljiyisten lasien kautta katsottuna näyttää..

  2. Tähän voisi auttaa tiedotus. Seuran sivuilla ei sanaakaan harjoitusotteluista, tiedotteista puhumattakaan. Ja Espoon Oilersin Twitter-tilin tuoreimmat kommentit ovat 11 päivän takaa Indians-ottelusta, josta Pääkallo uutisoi.

    Näin Pääkallo-lasien kautta katsottuna.

  3. Noniin, kymmenisen minuuttia Pääkallo.fi:n kommentin jälkeen Espoon Oilersin Twitter-tili kertoo seuraavaa:

    ”M-Team-Oilers 5-8. Raikamo 2+1, Pfitzner 2+2. Raikamolla kahdessa harkkapelissä 5+5. Armeija laittanut miehen kuntoon! #salibandy”

  4. Odotukset on aika lailla katossa, jos oletetaan pääkallon setien soittelevan kaikki seurat läpi (joka päivä?)..

  5. Kukas on tuo uusi vahvistus? Miksei pääkallo oo kertonu mitää Oilersin uudest pelaajast?? Pzitner, onkos se puolasta tullut?

    Täällä on närkästynyt stadilainen. Miten ei voi osata kirjoittaa pelaajien nimeä oikein? Pitääkö siitäkin tiedottaa miten nimet kirjoitetaan? Tulee mieleen muuan Rauno Mannula…

  6. Nimi korjattu. Ja kyllä, otamme ilomielin tiedotteen vastaan pelaajien nimien oikeinkirjoituksesta.

  7. NST pelasi viikko sitten kakkosdivarin PoNoVon kanssa 14-10. Nyt oli kurinpalautusta (pitää vähän puolustaakin!) ja torstai-illan tulos vastaavassa pelissä oli 14-0. Sen verran pitääkin olla liigan keskikastin ja kakkosdivarin kärkipään tasoero.