Loviisa saamassa kauden alla haluamansa vahvistuksen

Kuva: Pavel Ruzicka

Jere Liljenbäck
Kuva: Pavel Ruzicka

Salibandyliigan Loviisan Tor on saamassa kauden alla kaipaamansa yhden pelaajan lisää riveihinsä. Päävalmentaja Ray Backman kaipaili yhtä hyökkääjää Pääkallo.fi:n haastattelussa pari viikkoa sitten.

– Yksi hyökkääjä vielä tarvittaisiin. Maalivahti- ja pakkiosasto on hyvällä mallilla, Backman pohti aiemmin.

Tshekin mestaruuden Tatran Stresovicessa voittanut Jere Liljenbäck on ollut joukkueen mukana, mutta seura ei ole vielä uutisoinut hänen sopimustaan. Ennen Loviisaa Liljenbäck yritti tiettävästi myös pääkaupunkiseudun joukkueisiin.

Nyt hänen siirtonsa Loviisaan löytyy Kansainvälisen Salibandyliiton siirtolistalta hyväksytyistä siirroista. Hän on pelannut urastaan suurimman osan puolustajana, mutta Tshekissä hän pelasi myös hyökkääjänä. Hän kertoi viime kaudella myös Pääkallo.fi:n haastattelussa kokemuksiaan Tshekin liigasta.

Loviisa on aiemmin julkistanut myös tulevan kauden kapteenistonsa, johon kuuluvat Peik Salminen, Niklas Andersson ja Juha Kivilehto. Tiistaina Loviisa voitti harjoitusottelussa Divarin ÅIF:n 7-3 (4-0, 2-1, 1-2).

Liljenbäckin siirto on päivitetty pelaajasiirtoja seuraavaan Huhumaahan. Siirtoihin on päivitetty myös mm. kansainväliseltä siirtolistalta löytyvä Petr Jeskin siirto Tshekin Bulldogs Brnosta Ilvekseen.

2 comments

  1. Toivottavasti Loviisa nähdään pleijareissa taas tänä vuonna. Sympaattinen pienen kunnan oma joukkue, jolla on peleissä hieno faniryhmä. Tällaisia taistelujengejä lisää Salibandyliigaan. Loviisan peliä on hieno ja viihdyttävä katsoa.

  2. kyllä Jeren ja Villen kontrahdit taidettiin Östra Nylandissa (ainakin paperiversiossa) uutisoida jo jokunen aika sitten.