NHL:n suositun työsulkuvideon tehneeltä uusi mestariteos: ”Intohimo”

Kuva: YouTube

Kuva: YouTube

Miesten Salibandyliiga alkaa perjantaina. NHL:n työsulkuvideolla säväyttänyt Janne Makkonen lyö loistavat alkutahdit liigalle uudella YouTube-videollaan.

– Intohimo – Salibandyliiga, kertoo videon otsikko.

HIFK:n kakkosdivarijoukkueessa salibandyä pelaava Makkonen näytti intohimonsa jo jokunen viikko sitten koostamalla huikean fanivideon NHL:n työsulusta. Useiden NHL-tähtien hehkuttamaa ja Twitterissä linkkaamaa videota on katsottu jo yli 800 000 kertaa. Videon ansiosta Makkonen on joutunut antamaan lukuisia haastatteluja pohjoisamerikkalaisilla kiekkomedioille.

Makkonen on tehnyt videoita aikaisemminkin muun muassa Salibandyliigalle ja salibandyn MM-kisoihin. Esimerkiksi vuoden 2010 salibandyn MM-kisojen promovideo näytti tältä.

Makkosen tuoreen salibandyvideon voi katsoa tuosta alta.

11 comments

  1. Makkonen on kyllä todella taitava, hienoa jälkeä tekee. Varsinkin hienosti kuvatusta HD matskusta NHL:stä, mut venyttää videoita turhan pitkiks…

    Varsinkin kun tuo säbä-matsku ei mitään liian hohdokasta ole..

    ”Mestariteos” otsikko lupaa hieman liikaan, kun taas NHL-video todella oli sitä..

  2. Tosi hieno (vaikka levysoitin jääkin jumiin kohtuu pitkäksi aikaa;)..

  3. Kappale on varmaanki ’ei-copyright-kappale’ elikkä ilmaisbiisi. Sen takia vähän erilainen kuin tuo NHL-video.

  4. Verraten Makkosen aiempiin maailmanluokan töihin, niin tuntuu ettei ihan samalla intohimolla olla näpytelty editissä kuin jonkun muun duunin ääressä. 🙂 Keep on going…

  5. Kyllä tää jannu osaa videoita tehdä. Varmaan tulis tykimpääkin, jos vaan sählystä ois vähän parempilaatuista materiaalia, ja enemmän…

  6. On tämä sählyvideoksi ihan ok, mutta ei lähellekkään sitä mitä Makkosen NHL-videot. Toki lähdemateriaaleissa ja lajeissa valovuosien ero.

  7. Onhan tämä hieno video ottaen biisin ja materiaalin huomioon. Kyllä noi NHL-videot kertoo siitä tasasto mihin Makkonen pystyy kun on kunnon resurssit. Tosi hienoa että salibandystäkin voi nähdä tälläisiä!

  8. Janne on todella taitava myös salibandykentällä. Hyvä Makkonen ja Hifk.

  9. …sen verran kumminkin löytyy intohimoa, että pelaa kakkosdivaria hifkissä suurella sydämellä ja ranteet lukossa…