NST:lle turnauksen päätteeksi voitto ja paha loukkaantuminen

Lappeenrannan kolmen joukkueen miniturnaus päättyi NST:n voittoon Josbasta 6-2 (2-0, 1-0, 3-2). NST:ltä loukkaantui ottelussa kokenut Janne Kytösalmi Josban Juhana Särkelän kontaktin seurauksena. Vamma voi pahimmassa tapauksessa pilata miehen koko kauden. NST julkaisi myös kaksi uutta sopimusta.

– Valistunut oman polven diagnoosi: takaristisiteen repeämä ja homma kaput, Kytösalmi kirjoitti ottelun jälkeen Twitterissä.

Kytösalmi menee magneettikuvauksiin alkuviikosta. NST:n nettisivujen mukaan vamma tuli kolmannessa erässä Josban Juhana Särkelän kovan kontaktin seurauksena, josta Särkelä sai viiden minuutin rangaistuksen.

NST julkaisi turnauksen jälkeen uusina sopimuksina Janne Tiaisen, 23, siirron joukkueeseen kakkosdivisioonan Heartbreakersista sekä Tapanilan Erän A-junioreista opiskelupaikan myötä Lappeenrantaan saapuvan Niko Saarisen, 21, siirron.

Turnauksen muissa otteluissa Loviisa voitti perjantaina NST:n 5-4 ja lauantaina Josba ja Loviisa tasasivat pisteet maalein 5-5. Turnauksen voiton vei Loviisa.

Lisää turnauksesta mm. NST:n, Josban ja Loviisan nettisivuilla.

1. Vuosi sitten Lappeenrannassa syksyllä liigapelissä Särkelä rikkoi kovassa kontaktissa nurkkakahinassa Bobi Arposen polven, Bobi sentään pääsi takaisin kehiin vielä kevätkauden lopussa. Nyt hajotti Kytösalmen polven. Särkelä lienee merkattu mies sarja-avauksessa Lappeenrannassa?